От х:

Днес в x:

Бивш и настоящ шеф на МВР в Хасково за заловена дрога за 2.3 млн. лв.

Изображение 1 от 4

    Бившият главен секретар на МВР Георги Костов, сега директор на агенция “Митници”, настоящият Младен Маринов, зам.-окръжни прокурори и шефът на митница Бургас, се събраха днес в Хасково за да обявят две заловени пратки с наркотик за общо 2.3 млн. лв.

    Едната пратка е спипана на Капитан Андреево вчера сутринта. Пътник, пътуващ в автобус от Турция, обявил, че пренася фаянсови плочки, но при проверката се оказало, че кашонът е пълен с 34 кила хероин на обща стойност 1.2 млн. лв. 66-годишният мъж е задържан, повдигнато му е обвинение. Той е криминално проявен с присъда за трафик на хора през границата, обясни зам.-окръжният прокурор на Хасково Дарина Славова.

    Нейната колежка – зам.-шеф на държавното обвинение в Бургас – Росица Давчева, обяви залавянето на друга пратка, на митнически пункт Малко Търново. Там на 13 май вечерта са заловени 35 килограма амфетамин, пренасяни в лек автомобил към Турция. Стойността на задържания наркотик е 1.1 млн. лв. Дрогата била скрита в тайници в купето и багажника на колата. Шофьорът, 48-годишен мъж от Исперих, е задържан.

    Щателните проверки по граничните пунктове причиняват неудобство на хората, но това е сигурният начин да пресечем този вид престъпност, обясни шефът на митниците Георги Костов.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Go
      gost
      13 0
      21:33, 15 май 2017
      Тоя заяви не знам какво, оня не знам какво заяви и накрая тия дето ги хванаха през годините са си на свобода, че и някои са си медийни звезди.
    Последни новини