От х:

Днес в x:

Кандидат-зет преби бащата на приятелката си, таткото с инфаркт

Битов скандал стана заради жена във вилна зона „Орфей в Хасково. Сигнал за случая е подаден около 18 часа на спешния телефон 112, съобщиха от областната дирекция на МВР. На място веднага са изпратени два автопатрула, които заварили потрошена къща в парцела - с разбити врата и прозорци. Пострадал е и 57-годишният собственик, който е със счупен десен глезен от удар с твърд предмет. След разследване униформените установили, че в имота нахлули трима хасковлии на възраст 35 г., 30 г. и 38 г. и опитали да го сплашат с газов пистолет. Единият от нападателите живеел на семейни начала с дъщерята на пострадалия, която обаче се завърнала при баща си. Тя не искала да живее с приятеля си, а и таткото настоявал щерката да си остане вкъщи. Отказът на момичето да се върне разгневило приятеля й и аверите му, които стреляли във въздуха с газов пистолет, който е иззет от униформените.

Пострадалият мъж е откаран с линейка, но при транспортирането му към болницата е получил инфаркт. Настанен е в МБАЛ с опасност за живота. Тримата нападатели са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Вн
    Внимание
    41 -4
    15:39, 5 апр 2017
    Хасково.нет,като натиснете "шифт" и след това "ер малък" се получава "ѝ".Така ще можете да напишете правилно "приятеля ѝ".Освен това някой се връща ПРИ приятеля си, а не до него-общо взето пишете на цигано-български,каквито са и участниците в блокбастъра...
    • Аз
      Аз
      6 0
      23:29, 5 апр 2017
      Хахахахахаха, браво! Обяснете им!
  • 2
    Ни
    Ния
    15 -2
    16:48, 5 апр 2017
    циганска свада-ежедневие
  • 3
    Мо
    МОН
    12 0
    17:42, 5 апр 2017
    При любве-обвилните сводници приятели е така!
  • 4
    Бр
    Браво
    4 -1
    20:48, 5 апр 2017
    Това още ли има мъже,които се бият заради жени.В града е пълно със затъжени жени за ласки,те палячовците до бой стигнали.Няма такава държава.
Последни новини