От х:

Днес в x:

Изпуши сметището на птицекомбината

Изображение 1 от 2

    Сметището на птицекомбината край Хасково изпуши здраво този следобед. По пътя между Хасково и Конуш в посока Кърджали още от улицата се забелязваше гъст сивкаво-бял пушек.

    В крайна сметка се оказа обаче, че няма огън, а само тлеене на бунището, което е под наблюдение на служителите на комбината. От пожарната  съобщиха, че са  изпратили един автомобил превантивно на място за всеки случай.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Yy
      yyy
      6 -2
      20:08, 2 апр 2017
      Той всеки ден пуши и аз се чудех какво е поне разбрах. Колко замърсява средата този птицекомбинат уж направиха пречиствателна станция, но нищо не пречистват излизало скъпо и глобите били по евтини. Всички боклуци химии и помии текат от един открит канал(навремето беше малка рекичка) покрай Войводово и се вливат в Улу дере (река харманлийска) лятото е такова вунене на ***** в селото и гооолеми комари покрай лайната. Как никоя еко организация не се само сезира досега незнам или си плащат където трябва...
    • 2
      Ад
      Адолф
      5 -3
      20:36, 2 апр 2017
      Да се вземат мерки и за тракторите на комбината които се движат без светлини на пътя,а и замърсяват пътя.
    • 3
      Yy
      yyy
      8 0
      21:04, 2 апр 2017
      А и като е станало на въпрос за Войводово самият разклон е много опасен, няма лента за престрояване а всички карат с бясна скорост там, всяка година стават много катастрофи въпрос на време е да има жертви. Хасково нет неможе ли да осведомите/сезирате компетентните органи да се направи лента за престрояване 5 села ще са ви благодарни.
    • 4
      Пе
      ПешоТракториста
      6 -2
      21:14, 2 апр 2017
      изпуши НЕЗАКОННОТО сметище," горяло под контрол"...изхвърлят ги директно на една поляна зад малка горичка, адски грозно и гнусно на пътя за гърцията!
    Последни новини