От х:

Днес в x:

Изритаха Николай Банев от Любимец. Смотават 4 г. дело за смърт. Преглед на печата

Изритаха Николай Банев от Любимец, информира в челно заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Собственикът на АКБ Форес отрязан от обект в града – огромна недовършена многоетажна сграда в центъра.

С рейсове внасят дефицитно лекарство за бременни, пише в другия водещ материал на първа страница. Става дума за препарата "Гинипрал", който предпазва от преждевременно раждане. Поръчвали го по пътуващи за чужбина.

Почват пречиствателната станция на "Тракиец, отбелязва на втора страница вестникът. Новината бе съобщена на петъчното заседание на ОбС Хасково от Емил Георгиев.

Обраха Червения, информира на криминалната страница изданието. От бистрото на 5-и колиметър неизвестни задигнаха сейф с 20 бона и злато.

Съперник на ченге се раздели с колата си, четем още на страницата. Става дума за горелия в Харманли автомобил на Митко Точаров миналата нощ. Точара бе подозиран в участие в атентатите срещу полицая Латю Латев преди време, но нищо не бе доказано.

Как Аталай получи дар луксозен хотел, четем на 4 страница в броя. Проследена е историята с построяването на импозантната сграда край Текето, както и последвалата загадъчна приватизация, при която имотът се оказа собственост на сина на депутата.

Смотават 4г. дело за смърт, информира в заглавие над главата "Новинар юг". Става дума за смъртта на 37-годишен от Любимец, блъснат от тогавашен служител на БИАС. По информация на вестника делото се протака умишлено и разследващите се опитват да потулят случая.

Юруш: Труция охлаби куфарната, пише в другия челен материал на първа страница в броя. Митническите служители на турския пункт вече не спазват ограничението за пътуване веднъж седмично и пускат всеки ден куфарните търговци.

Разширяват напролет градината по изкуствата, акцентира още на страницата вестникът. Разширението на забавачката е проектирано от арх. Тенчо Димов, който дари проекта на общината.

Изданието продължава темата за скандала Искендер-Ахмед и липсващите 400 000 лв. "Новинар юг" публикува интервюта и с двамата, които обясняват позициите си.

Скриха любовници за конфликт на интереси, четем на втора страница. Нито един от подалите декларация по закона за конфликт на интереси в Хасково не е обявил интимна партньорка.

Джипита: Грипът удря до дни, четем още на страницата. Според лекарите вирусът ще се развихри до края на тази седмица.

Родната краставица порасна до 5 лева, пише още "Новинар юг". Вносната стока била с лев надолу.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини