От х:

Днес в x:

Горялата кола в Харманли запалена нарочно?

Целият криминален контингент на Харманли бе привикан днес в районното полицейско управление в града заради горялата през нощта кола, съобщиха отлично информирани източници на Haskovo.net.
Пламналият десетина минути преди 2 часа през нощта фолксваген на харманлийската улица "Цар Освободител" е на Димитър Точаров. Той бе задържан миналата година от полицията по подозрение за участие в атентатите срещу полицая Латю Латев, който живее с бившата му съпруга. Досега разследващите не са успели да докажат връзка на Точаров с палежите над имуществото на униформения.
Горящата тази нощ кола била забелязана от сина на Иван Атанасов, който живее отсреща. Той успял до отстрани навреме паркирания си в близост до пламналото купе автомобил. Димитър Точаров също изтичал на улицата и преместил купения си наскоро джип Мерцедес, който също бил в близост до пламналото возило.
До идването на пожарната купето на червения фолксваген изгоряло. За щастие не е избухнала намиращата се отзад газова бутилка.
От дирекцията на полицията в Хасково твърдят, че колата не е запалена умишлено. Разпитите на криминално проявените харманлийци днес обаче сочат, че тази версия не може да бъде изключена.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини