От х:

Днес в x:

Общината: Не изхвърляйте снега на почистените платна

Гражданите, които чистят снега от тротоарите пред домовете си, да го събират на купчини, а не да го разпиляват на изчистената улица, апелираха от щаба по снегопочистване в Хасково. Това при падащите температури създава предпоставки за обледяване на пътя. От КОРЗ и „Общинска полиция“ констатират, че хасковлии са спазили в голяма степен заповедта да не паркират на улиците за да може безпрепятствено снегорините да си свършат работата.

Всички машини, ангажирани в снегопочистването, работят от снощи. Заради непрекъснатия снеговалеж снегорините минават за трети и четвърти път по улиците в града. Обира се кишата, за да не замръзне при падането на температурите. Пътищата към селата са проходими при зимни условия. Там машините минават за втори и трети път.

Няма бедстващи хора, всички населени места имат ток и вода.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    14 -17
    10:51, 6 яну 2017
    Бедстващи хора има!Колкото щеш.Откак гербокомунистите управляват - има!
  • 2
    Сн
    снегорин
    17 -6
    10:58, 6 яну 2017
    Аз се чудех откъде толкова сняг, а то не било от непочистеното, ми защото данъкоплатците си изхвърлят снега... А тази пародия ''пясък с лопати'' как ще я коментирате?
    ПАРИТЕ, КОИТО ПРИБИРАТЕ някак не съответстват на първобитните ви методи!
  • 3
    Ко
    КО РЕЧИ ?
    16 -6
    11:25, 6 яну 2017
    Кви чисти платна - кви 5 лв? Никой не чисти! Видях 6 циганета да чистят и то само пред пощата и пред паркинга на 21 век-никъде другаде! Включително и до общината- е кой да ви почисти? Освен всеки да си вземе лопатата от вкъщи и от работата до вкъщи всеки да си чисти сам!
  • 4
    By
    bydlo
    22 -3
    12:22, 6 яну 2017
    Гражданите апелират към щаба по снегопочистване да не трупа снега пред гаражите на хората а да го извозва на предвидените за това места !
  • 5
    Жи
    Живущите на улица Тимок
    9 -1
    17:46, 6 яну 2017
    Ами наистина се чисти,но когато няма съвест от наша страна,като граждани ,е така. Пример-след трето почистване на улица Тимок днес,г-н ВАЛЕНТИН КРАЕВ от Тимок 38,направи точно това-изхвърли снега на улицата! Какво очакваме като паднат температурите да се случи. Такива граждани трябва да бъдат санкционирани от Общината. Заради такива като него страдаме и ние,живущите наоколо. Засрамени се,г-н Краев!
Последни новини