От х:

Днес в x:

17 °C

Няколко сериозни причини да сте абонат на кабелната телевизия на ЕСКОМ

Какво има и какво няма в новата услуга Кабелна телевизия ЕСКОМ, отговарят от фирмата, която от години е утвърден доставчик на широколентов кабелен интернет.

ИМА
Кристално качество
Качеството на сигнала е кристално. До Вашия телевизор програмите се доставят, така както ги предоставят самите телевизии.

Добра цена
Цената е повече от добра. Абонатите на ЕСКОМ плащат 10 лв месечно

Компетентност
Ще бъдете обслужени компетентно. Новото начинание на ЕСКОМ е поверено на екип, който вече се е доказал с работата си в кабелната на РЕКОРДИНГ. Всички познават тези момчета.

Опит
Услугата е нова за абонатите на ЕСКОМ. Но за ЕСКОМ не е новост да изгражда и поддържа кабелна мрежа. Фирмата е лицензиран далекосъобщителен оператор от години и има натрупан богат опит.

Стойностни канали
Ще гледате любимите си канали. Това е напълно сигурно. Всички предоставяни телевизионни канали достигат до Вашия телевизор, защото ЕСКОМ има договори с тях. Подредбата и каналите няма да се променят, в близките 1-3 години, по силата на тези договори.

Обратна връзка
ЕСКОМ чува гласа ви. Фирмата е в Хасково, не е софийска или интернационална. Не е трудно да бъде намерена и да откликне на всяко ваше запитване.

НЯМА
Няма инсталационна такса.
Няма други такси – дори когато включвате повече от един телевизор в дома си.
Няма проблем да се включите веднага, ако живеете в кв. Орфей, Бадема или в района между ул. "Добруджа" и бул. "България".

Телефонът, на който можете да зададете вашите въпроси относно кабелната телевизия на ЕСКОМ, е 66 03 26.

Доставянето на аналогов сигнал е продиктувано от условията на пазара и реалността, що се отнася до телевизионните приемници, които имат хасковлии в домовете си. Стремежът на фирмата е да предостави качествена и достъпна услуга за масовия телевизионен зрител.

Отскоро ЕСКОМ предлага и пакетната услуга Три в едно – на свежа цена от 28 лева, която включва интернет, телефон и кабелна телевизия.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена. Звездите ще ви подкрепят. Успех.
27 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. Ще се погрижите за детайлите, изключвайки случайността и ще насърчите всяка чужда активност в подкрепа на общата цел. Любовта ви дава сили, не я загърбвайте в името уж на по-важни неща.
27 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Умело избягвате конфликтите и се справяте чудесно с непредвидените пречки. Не се натоварвайте излишно с проблемите на околните и без тях имате достатъчно грижи.
27 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Стараете се всичко да бъде направено добре, но и хабите доста енергия за странични неща. Обърнете повече внимание на любимия човек, който има нужда от съвета ви по важен въпрос.
27 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
27 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Не унивайте, притежавате изключителни качества и просто трябва да проявите малко воля. Любимият човек ще ви бъде солидна опора в критична ситуация.
27 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Забързани, но с приятно излъчване, ще успявате да сте актуални и желани. Любовни трепети ще направят вечерта ви вълнуваща, ще наситят атмосферата с нежност и топлина.
27 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Бързото развитие на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. С тяхна помощ ще постигнете целта си и с това ще направите живота си по-добър.
27 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Станете по-земни и достъпни, така ще обедините около себе си и другите, а и успехите ви няма да закъснеят. Любовните ви увлечения ще станат достояние на повече хора, и ако това ви притеснява, бъдете по-дискретни.
27 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. В подкрепа на това говори и засиления интерес на други хора към вас. Популярността ласкае самочувствието, но и задължава. Приведете в ред документацията си, предстоят проверки от различни служби.
27 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. Ако сте акуратни и се възползвате елегантно, ще подобрите самочувствието и финансите си. Други ще решават неотложни въпроси, свързани с образование, пътуване или жилищно кредитиране.
27 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.
27 окт 2020
Последни новини