От х:

Днес в x:

Няколко сериозни причини да сте абонат на кабелната телевизия на ЕСКОМ

Какво има и какво няма в новата услуга Кабелна телевизия ЕСКОМ, отговарят от фирмата, която от години е утвърден доставчик на широколентов кабелен интернет.

ИМА
Кристално качество
Качеството на сигнала е кристално. До Вашия телевизор програмите се доставят, така както ги предоставят самите телевизии.

Добра цена
Цената е повече от добра. Абонатите на ЕСКОМ плащат 10 лв месечно

Компетентност
Ще бъдете обслужени компетентно. Новото начинание на ЕСКОМ е поверено на екип, който вече се е доказал с работата си в кабелната на РЕКОРДИНГ. Всички познават тези момчета.

Опит
Услугата е нова за абонатите на ЕСКОМ. Но за ЕСКОМ не е новост да изгражда и поддържа кабелна мрежа. Фирмата е лицензиран далекосъобщителен оператор от години и има натрупан богат опит.

Стойностни канали
Ще гледате любимите си канали. Това е напълно сигурно. Всички предоставяни телевизионни канали достигат до Вашия телевизор, защото ЕСКОМ има договори с тях. Подредбата и каналите няма да се променят, в близките 1-3 години, по силата на тези договори.

Обратна връзка
ЕСКОМ чува гласа ви. Фирмата е в Хасково, не е софийска или интернационална. Не е трудно да бъде намерена и да откликне на всяко ваше запитване.

НЯМА
Няма инсталационна такса.
Няма други такси – дори когато включвате повече от един телевизор в дома си.
Няма проблем да се включите веднага, ако живеете в кв. Орфей, Бадема или в района между ул. "Добруджа" и бул. "България".

Телефонът, на който можете да зададете вашите въпроси относно кабелната телевизия на ЕСКОМ, е 66 03 26.

Доставянето на аналогов сигнал е продиктувано от условията на пазара и реалността, що се отнася до телевизионните приемници, които имат хасковлии в домовете си. Стремежът на фирмата е да предостави качествена и достъпна услуга за масовия телевизионен зрител.

Отскоро ЕСКОМ предлага и пакетната услуга Три в едно – на свежа цена от 28 лева, която включва интернет, телефон и кабелна телевизия.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини