От х:

Днес в x:

13 °C

Няколко сериозни причини да сте абонат на кабелната телевизия на ЕСКОМ

Какво има и какво няма в новата услуга Кабелна телевизия ЕСКОМ, отговарят от фирмата, която от години е утвърден доставчик на широколентов кабелен интернет.

ИМА
Кристално качество
Качеството на сигнала е кристално. До Вашия телевизор програмите се доставят, така както ги предоставят самите телевизии.

Добра цена
Цената е повече от добра. Абонатите на ЕСКОМ плащат 10 лв месечно

Компетентност
Ще бъдете обслужени компетентно. Новото начинание на ЕСКОМ е поверено на екип, който вече се е доказал с работата си в кабелната на РЕКОРДИНГ. Всички познават тези момчета.

Опит
Услугата е нова за абонатите на ЕСКОМ. Но за ЕСКОМ не е новост да изгражда и поддържа кабелна мрежа. Фирмата е лицензиран далекосъобщителен оператор от години и има натрупан богат опит.

Стойностни канали
Ще гледате любимите си канали. Това е напълно сигурно. Всички предоставяни телевизионни канали достигат до Вашия телевизор, защото ЕСКОМ има договори с тях. Подредбата и каналите няма да се променят, в близките 1-3 години, по силата на тези договори.

Обратна връзка
ЕСКОМ чува гласа ви. Фирмата е в Хасково, не е софийска или интернационална. Не е трудно да бъде намерена и да откликне на всяко ваше запитване.

НЯМА
Няма инсталационна такса.
Няма други такси – дори когато включвате повече от един телевизор в дома си.
Няма проблем да се включите веднага, ако живеете в кв. Орфей, Бадема или в района между ул. "Добруджа" и бул. "България".

Телефонът, на който можете да зададете вашите въпроси относно кабелната телевизия на ЕСКОМ, е 66 03 26.

Доставянето на аналогов сигнал е продиктувано от условията на пазара и реалността, що се отнася до телевизионните приемници, които имат хасковлии в домовете си. Стремежът на фирмата е да предостави качествена и достъпна услуга за масовия телевизионен зрител.

Отскоро ЕСКОМ предлага и пакетната услуга Три в едно – на свежа цена от 28 лева, която включва интернет, телефон и кабелна телевизия.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
23 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
23 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
23 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
23 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
23 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
23 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
23 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
23 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
23 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
23 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
23 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
23 яну 2021
Последни новини