От х:

Днес в x:

В касите на ESCOM в Хасково вече се извършват всички плащания EasyPay

ESCOM уведомява, че от 1 юли в касите на фирмата в Хасково могат да бъдат извършени всички плащания през EasyPay.

На всички каси на ESCOM (без централна към момента) се приемат:

ПЛАЩАНИЯ

 • битови сметки към над 250 дружества без такси 
 • местни данъци и такси (по ЕГН или ЕИК), глоби към Пътна полиция
 • зареждане на GSM ваучери
 • вноска по застраховки, кредити и осигуровки

ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ

 • бързи преводи в страната и чужбина
 • вносна бележка по банкова сметка
 • захранване на Микросметка в ePay.bg
 • плащане в брой към онлайн магазини
 • дарения за благотворителност

ПРОДАЖБИ

 • билети за събития, концерти и опера
 • лотарийни билети
 • винетни стикери

ESCOM кани гражданите да се възползват от новата възможност, която е изцяло за тяхно удобство.

Коментари в сайта (8)

 • 1
  99
  999
  8 -4
  09:31, 3 юли 2020
  Използвам момента да кажа че много харесвам последната им услуга.
 • 2
  Ча
  Чакам отговор
  2 -1
  12:11, 3 юли 2020
  А можели най- накрая дасе плащас easy pay oт други каси например от Кауфланд.
  • Es
   escom
   4 -1
   12:13, 3 юли 2020
   Разбирасе че може.От няколко месеца.
 • 3
  Ко
  Кога ще ги стигнем...?
  5 -1
  11:55, 4 юли 2020
  ЕСКОМ защо не си вдига телефоните за поддръжка? От снощи нямаме нет, а кабелна е като - тука има, тука нема.
 • 4
  Es
  escom
  6 -3
  14:40, 4 юли 2020
  Простете, но не мога да ви взема на сериозно. Има дежурни, които са си на местото и приемат обаждания ( за разлика от други оператори). Снощи имаше едно прекъсване на тока в квартал Орфей. Енергото бяха изключили доста кабели защото трябвало да спрат тока на едно заведение. Мина известно време преди да намерят кабела и да пуснат отново захранването.Нашите техници бяха на место и чакаха Енергото да приключат за да проверят всичко. Тази сутрин отново имаше за малко проблем с енергото в друг квартал.Техниците са винаги на мястото и отстраняват проблеми при нужда. Освен това искам да ви напомня, че когато имате проблем няма никаква полза да го съобщавате тук. Достатъчно е да позвъните на дежурните. Ако те не могат да ви вдигнат веднага ще ви върнат обаждане за да ви чуят. Всички телефонни номера на обаждания към нашата централа се записват. Няма опастност да не ви изслушат. Използвам възможността да ви уведомя че напредваме сериозно с оптичната мрежа и поетапно всички абонати трябва да минат на оптика. Когато мрежата бъде завършена(това обаче не става толкова бързо) подобни прекъсвания на тока няма да ви влияят. Уверявам ви че през цялото време работим върху подобряването на мрежата и на услугите. През цялото време сме на ваше разположение нищо че не винаги ни виждате.
  • Ко
   Кога ще ги стигнем...?
   5 0
   18:32, 4 юли 2020
   От около полунощ в кв. "Каменни" на някои улици нямаше нет до към днес наобяд. Това може да се види от сесиите на потребителите на интернет от кв. "Каменни" Кабелната телевизия прекъсна малко преди 07:00ч. тази сутрин за около два часа. Опитах два пъти да се свържа с посочените от ЕСКОМ телефони за поддръжка. В 08:38 ч. се опитах да се свържа и звъннах н а телфеон - 038665139 - никой не вдигна. В 11:56ч. отново позвъних на този телефон и отново никой не вдигна. Този телефон ползавам от години за да уведомявам поддръжката на ЕСКОМ, когато има някакъв проблем с интернета или кабелната телевизия. На третия път, в 11:59ч. успях да се свържа с подръжката на ЕСКОМ по друг посочен от ЕСКОМ телефон: 038536000, и докато кажа от кой адрес се обаждам, дежурният ми отговори че в кв. "Каменни"са имали проблем, който току що са отстранили и че вече би трябвало да имам интернет. Веднага проверих и се оказа наистина, че проблемът е отстранен. Всичко, което ви описах е проверимо и доказуемо и ви съветвам да ме приемете сериозно. В кв. "Каменни", нито вчера, нито днес е имало прекъсване на тока. От известно време нета е бавен, а от няколко дни кабелната телевизия често прекъсва или е с лошо качество. Вероятно това е свързано с подмяната на мрежата, която осъществявате. Като цяло съм доволен от услугата, която ЕСКОМ ми предоставя и съм сред най - лоялните и от най-дълго време потребители на интернет услугата и кабелната телевизия на ЕСКОМ. Моля да се отнасяте сериозно към всяка информация или добронамерена критика към услугите които предоставяте, защото отстраняването на пропуските ще е най - вече във ваша полза. Имидж се гради с много години труд и постояннство, но имидж може да се загуби и само за няколко минути и да отиде на вятъра години фирмен труд, поради това, че няко служител не си е свършил както трябва работата. Накрая да напиша, че когато има авария не е съвсем рядък случай дежурен да не вдига телефона, което е доста дразнещо. Много по - добре е хората да са наясно, когато има някакъв технически проблем, отколкото да тънат в неведение.
 • 5
  Es
  escom
  2 0
  09:07, 5 юли 2020
  Благодарим за тази информация. Ще обърнем сериозно внимание на този квартал.

Хороскоп за 15.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
15 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Денят е подходящ за разтоварване и почивка. Ако все пак ангажиментите ви притискат, постарайте се да се освободите поне вечерта. Ваши приятели са ви приготвили забавна изненада. Приемете всичко с чувство за хумор и не им се сърдете.
15 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
15 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Близките ви изпитват затруднения, които може да разрешите. Не се колебайте да го направите, заслужили са това ваше внимание. Спокойствието, което внасяте ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се имате да свършите и доста лични неща. Финансови пропуски могат да ви създадат напрежение, но ще ги преодолеете бързо.
15 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще успеете да постигнете съгласие с близките си по належащ въпрос. Хубавото в случая е, че окончателно ще успеете да разрешите споровете и то удовлетворително за всички. Имате нужда от повече физически натоварвания. Ще ви се отразят много тонизиращо и ще ви помогнат да се заредите с нови сили.
15 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нуждата ви от разнообразие ще ви изведе навън. Ако и околните мислят така, толкова по – добре. Ще се получи истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са нещо обтегнати, но можете да промените това, като станете по-нежни и любящи. В противен случай рискувате да не получите очакваното внимание.
15 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Може би прекалено много се доверявате на обещание от ваш познат. Имайте предвид, че е много вероятно в последния момент той да бъде възпрепятстван. Задължително си осигурете резервен вариант. Денят не е подходящ за поемането на каквито и да било рискове. Колкото и да сте уверени в успеха си, изчакайте. Шансът да се натъкнете на непреодолими трудности е много голям.
15 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Направете деня еднакво приятен за близките си хора. Екскурзия би ви се отразила чудесно, зареждайки ви с впечатления и емоции. Овациите ще са за вас. Нужна ви и повече енергия за предстоящата седмица. Делова среща ще стане причина за нова насока на интересите ви.
15 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отегчени и уморени се нуждаете от повече време за размисъл и глътка отдих. В подкрепа на желанията си би било добре да разнообразите времето си със занимания, които ви успокояват и носят духовна наслада. Близките ви услужливо ще поемат част от работата ви по дома, за да не ви натоварват допълнително.
15 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Любим човек ще ви помогне да се справите по-леко с проблемите ви днес и наведе на по-приятни мисли. Заедно ще планирате следващите дни, насищайки ги с пътувания и повече време за отдих. Многочасовата ви заетост през последните дни е причина за възникване на въпроси, чиито отговори се губят в пространството някъде около вас...
15 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За вашето настроение и добро самочувствие е от особена важност средата в която общувате. Затова се погрижете за обкръжението си, подберете си хора сходни по интелект и чувство за хумор. Нуждаете се от разнообразие в интимния живот.
15 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Добре се справяте в конфликтните ситуации днес. Няма да е чудно, ако се наложи да станете арбитър при спор. Приемете симпатията на околните без излишно да се главозамайвате. Подгответе се да приложите тази си дипломатичност и у дома, където нещата не са чак до там тихи и спокойни. Сигурно е, че носите успокоение на хората, с които общувате.
15 авг 2020
Последни новини