От х:

Днес в x:

15 °C

В касите на ESCOM в Хасково вече се извършват всички плащания EasyPay

ESCOM уведомява, че от 1 юли в касите на фирмата в Хасково могат да бъдат извършени всички плащания през EasyPay.

На всички каси на ESCOM (без централна към момента) се приемат:

ПЛАЩАНИЯ

 • битови сметки към над 250 дружества без такси 
 • местни данъци и такси (по ЕГН или ЕИК), глоби към Пътна полиция
 • зареждане на GSM ваучери
 • вноска по застраховки, кредити и осигуровки

ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ

 • бързи преводи в страната и чужбина
 • вносна бележка по банкова сметка
 • захранване на Микросметка в ePay.bg
 • плащане в брой към онлайн магазини
 • дарения за благотворителност

ПРОДАЖБИ

 • билети за събития, концерти и опера
 • лотарийни билети
 • винетни стикери

ESCOM кани гражданите да се възползват от новата възможност, която е изцяло за тяхно удобство.

Коментари в сайта (8)

 • 1
  99
  999
  8 -4
  09:31, 3 юли 2020
  Използвам момента да кажа че много харесвам последната им услуга.
 • 2
  Ча
  Чакам отговор
  2 -1
  12:11, 3 юли 2020
  А можели най- накрая дасе плащас easy pay oт други каси например от Кауфланд.
  • Es
   escom
   4 -1
   12:13, 3 юли 2020
   Разбирасе че може.От няколко месеца.
 • 3
  Ко
  Кога ще ги стигнем...?
  5 -1
  11:55, 4 юли 2020
  ЕСКОМ защо не си вдига телефоните за поддръжка? От снощи нямаме нет, а кабелна е като - тука има, тука нема.
 • 4
  Es
  escom
  6 -3
  14:40, 4 юли 2020
  Простете, но не мога да ви взема на сериозно. Има дежурни, които са си на местото и приемат обаждания ( за разлика от други оператори). Снощи имаше едно прекъсване на тока в квартал Орфей. Енергото бяха изключили доста кабели защото трябвало да спрат тока на едно заведение. Мина известно време преди да намерят кабела и да пуснат отново захранването.Нашите техници бяха на место и чакаха Енергото да приключат за да проверят всичко. Тази сутрин отново имаше за малко проблем с енергото в друг квартал.Техниците са винаги на мястото и отстраняват проблеми при нужда. Освен това искам да ви напомня, че когато имате проблем няма никаква полза да го съобщавате тук. Достатъчно е да позвъните на дежурните. Ако те не могат да ви вдигнат веднага ще ви върнат обаждане за да ви чуят. Всички телефонни номера на обаждания към нашата централа се записват. Няма опастност да не ви изслушат. Използвам възможността да ви уведомя че напредваме сериозно с оптичната мрежа и поетапно всички абонати трябва да минат на оптика. Когато мрежата бъде завършена(това обаче не става толкова бързо) подобни прекъсвания на тока няма да ви влияят. Уверявам ви че през цялото време работим върху подобряването на мрежата и на услугите. През цялото време сме на ваше разположение нищо че не винаги ни виждате.
  • Ко
   Кога ще ги стигнем...?
   5 0
   18:32, 4 юли 2020
   От около полунощ в кв. "Каменни" на някои улици нямаше нет до към днес наобяд. Това може да се види от сесиите на потребителите на интернет от кв. "Каменни" Кабелната телевизия прекъсна малко преди 07:00ч. тази сутрин за около два часа. Опитах два пъти да се свържа с посочените от ЕСКОМ телефони за поддръжка. В 08:38 ч. се опитах да се свържа и звъннах н а телфеон - 038665139 - никой не вдигна. В 11:56ч. отново позвъних на този телефон и отново никой не вдигна. Този телефон ползавам от години за да уведомявам поддръжката на ЕСКОМ, когато има някакъв проблем с интернета или кабелната телевизия. На третия път, в 11:59ч. успях да се свържа с подръжката на ЕСКОМ по друг посочен от ЕСКОМ телефон: 038536000, и докато кажа от кой адрес се обаждам, дежурният ми отговори че в кв. "Каменни"са имали проблем, който току що са отстранили и че вече би трябвало да имам интернет. Веднага проверих и се оказа наистина, че проблемът е отстранен. Всичко, което ви описах е проверимо и доказуемо и ви съветвам да ме приемете сериозно. В кв. "Каменни", нито вчера, нито днес е имало прекъсване на тока. От известно време нета е бавен, а от няколко дни кабелната телевизия често прекъсва или е с лошо качество. Вероятно това е свързано с подмяната на мрежата, която осъществявате. Като цяло съм доволен от услугата, която ЕСКОМ ми предоставя и съм сред най - лоялните и от най-дълго време потребители на интернет услугата и кабелната телевизия на ЕСКОМ. Моля да се отнасяте сериозно към всяка информация или добронамерена критика към услугите които предоставяте, защото отстраняването на пропуските ще е най - вече във ваша полза. Имидж се гради с много години труд и постояннство, но имидж може да се загуби и само за няколко минути и да отиде на вятъра години фирмен труд, поради това, че няко служител не си е свършил както трябва работата. Накрая да напиша, че когато има авария не е съвсем рядък случай дежурен да не вдига телефона, което е доста дразнещо. Много по - добре е хората да са наясно, когато има някакъв технически проблем, отколкото да тънат в неведение.
 • 5
  Es
  escom
  2 0
  09:07, 5 юли 2020
  Благодарим за тази информация. Ще обърнем сериозно внимание на този квартал.

Хороскоп за 25.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят предразполага към неангажиращи занимания и активна почивка. Имате прекрасна възможност да се отърсите от напрежението на работната седмица и да възстановите напълно силите си. Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания.
25 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
25 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. Денят ще ви предложи изненади, които бихте могли да трансформирате в добри реализации, стига да се възползвате на момента. Със сигурност няма да скучаете. Не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да сте полезни.
25 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си.
25 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
25 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. Други от вас ще пътуват, но на близки разстояния. Подготвяте нечии празник и това изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.
25 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Вслушвате се в съветите, които получавате от близките си и това ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смел за момента замисъл. Вечерта ще се забавлявате истински.
25 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Потърсете приятни занимания, с които да се разтоварите от напрежението. Ще ви заредят с позитивни мисли и емоции. Подобно въздействие може да има и любим човек.
25 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Споделете домашните задължения с близките си, не се ангажирайте с всичко сами. За щастие, до себе си имате хора, които ви обичат и с готовност ще поемат от товара ви. За други денят е свързан с пътувания и срещи.
25 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.
25 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
25 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Наясно сте, че това не може да продължава повече. Ако ви е нужна помощ, потърсете подходящия човек, за да не губите енергията си напразно. Вслушайте се в интуицията си, ще получите свежи идеи и желание да общувате с нови хора.
25 окт 2020
Последни новини