От х:

Днес в x:

13 °C

В касите на ESCOM в Хасково вече се извършват всички плащания EasyPay

ESCOM уведомява, че от 1 юли в касите на фирмата в Хасково могат да бъдат извършени всички плащания през EasyPay.

На всички каси на ESCOM (без централна към момента) се приемат:

ПЛАЩАНИЯ

 • битови сметки към над 250 дружества без такси 
 • местни данъци и такси (по ЕГН или ЕИК), глоби към Пътна полиция
 • зареждане на GSM ваучери
 • вноска по застраховки, кредити и осигуровки

ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ

 • бързи преводи в страната и чужбина
 • вносна бележка по банкова сметка
 • захранване на Микросметка в ePay.bg
 • плащане в брой към онлайн магазини
 • дарения за благотворителност

ПРОДАЖБИ

 • билети за събития, концерти и опера
 • лотарийни билети
 • винетни стикери

ESCOM кани гражданите да се възползват от новата възможност, която е изцяло за тяхно удобство.

Коментари в сайта (8)

 • 1
  99
  999
  8 -4
  09:31, 3 юли 2020
  Използвам момента да кажа че много харесвам последната им услуга.
 • 2
  Ча
  Чакам отговор
  2 -1
  12:11, 3 юли 2020
  А можели най- накрая дасе плащас easy pay oт други каси например от Кауфланд.
  • Es
   escom
   4 -1
   12:13, 3 юли 2020
   Разбирасе че може.От няколко месеца.
 • 3
  Ко
  Кога ще ги стигнем...?
  5 -1
  11:55, 4 юли 2020
  ЕСКОМ защо не си вдига телефоните за поддръжка? От снощи нямаме нет, а кабелна е като - тука има, тука нема.
 • 4
  Es
  escom
  6 -3
  14:40, 4 юли 2020
  Простете, но не мога да ви взема на сериозно. Има дежурни, които са си на местото и приемат обаждания ( за разлика от други оператори). Снощи имаше едно прекъсване на тока в квартал Орфей. Енергото бяха изключили доста кабели защото трябвало да спрат тока на едно заведение. Мина известно време преди да намерят кабела и да пуснат отново захранването.Нашите техници бяха на место и чакаха Енергото да приключат за да проверят всичко. Тази сутрин отново имаше за малко проблем с енергото в друг квартал.Техниците са винаги на мястото и отстраняват проблеми при нужда. Освен това искам да ви напомня, че когато имате проблем няма никаква полза да го съобщавате тук. Достатъчно е да позвъните на дежурните. Ако те не могат да ви вдигнат веднага ще ви върнат обаждане за да ви чуят. Всички телефонни номера на обаждания към нашата централа се записват. Няма опастност да не ви изслушат. Използвам възможността да ви уведомя че напредваме сериозно с оптичната мрежа и поетапно всички абонати трябва да минат на оптика. Когато мрежата бъде завършена(това обаче не става толкова бързо) подобни прекъсвания на тока няма да ви влияят. Уверявам ви че през цялото време работим върху подобряването на мрежата и на услугите. През цялото време сме на ваше разположение нищо че не винаги ни виждате.
  • Ко
   Кога ще ги стигнем...?
   5 0
   18:32, 4 юли 2020
   От около полунощ в кв. "Каменни" на някои улици нямаше нет до към днес наобяд. Това може да се види от сесиите на потребителите на интернет от кв. "Каменни" Кабелната телевизия прекъсна малко преди 07:00ч. тази сутрин за около два часа. Опитах два пъти да се свържа с посочените от ЕСКОМ телефони за поддръжка. В 08:38 ч. се опитах да се свържа и звъннах н а телфеон - 038665139 - никой не вдигна. В 11:56ч. отново позвъних на този телефон и отново никой не вдигна. Този телефон ползавам от години за да уведомявам поддръжката на ЕСКОМ, когато има някакъв проблем с интернета или кабелната телевизия. На третия път, в 11:59ч. успях да се свържа с подръжката на ЕСКОМ по друг посочен от ЕСКОМ телефон: 038536000, и докато кажа от кой адрес се обаждам, дежурният ми отговори че в кв. "Каменни"са имали проблем, който току що са отстранили и че вече би трябвало да имам интернет. Веднага проверих и се оказа наистина, че проблемът е отстранен. Всичко, което ви описах е проверимо и доказуемо и ви съветвам да ме приемете сериозно. В кв. "Каменни", нито вчера, нито днес е имало прекъсване на тока. От известно време нета е бавен, а от няколко дни кабелната телевизия често прекъсва или е с лошо качество. Вероятно това е свързано с подмяната на мрежата, която осъществявате. Като цяло съм доволен от услугата, която ЕСКОМ ми предоставя и съм сред най - лоялните и от най-дълго време потребители на интернет услугата и кабелната телевизия на ЕСКОМ. Моля да се отнасяте сериозно към всяка информация или добронамерена критика към услугите които предоставяте, защото отстраняването на пропуските ще е най - вече във ваша полза. Имидж се гради с много години труд и постояннство, но имидж може да се загуби и само за няколко минути и да отиде на вятъра години фирмен труд, поради това, че няко служител не си е свършил както трябва работата. Накрая да напиша, че когато има авария не е съвсем рядък случай дежурен да не вдига телефона, което е доста дразнещо. Много по - добре е хората да са наясно, когато има някакъв технически проблем, отколкото да тънат в неведение.
 • 5
  Es
  escom
  2 0
  09:07, 5 юли 2020
  Благодарим за тази информация. Ще обърнем сериозно внимание на този квартал.

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини