От х:

Днес в x:

1 °C

ESCOM навършва 30 години

През 2020 година се навършват 30 години от основаването на фирмата, превърнала се за това време в най-големия телекомуникационен оператор в югоизточна България, стабилен партньор за местния бизнес и за различни институции, надежден доставчик на интернет и телевизия в хиляди домове в Хасково и още 9 български града. 

Продължаваме с ентусиазъм и компетентност, винаги в крак с новите технологии, казват от ESCOM в навечерието на годишнината, и планираме предоставяните услуги да бъдат подобрявани и разширявани в съответствие с потребностите на потребителите.

През 2020  ESCOM ще продължи да развива оптичната си мрежа в съответствие с планираното. Отскоро и услугата „Телевизия“ се предлага по оптика.

За своите абонати и клиенти от фирмата са подготвили още по-разнообразни и атрактивни подаръци тази Коледа. Те ще бъдат в касите до дни. 

Вече 30 години сме с нашите клиенти, наистина има такива, които са с нас от самото начало. И новите ни абонати също бързо разбират колко много държим на тях. На всички наши абонати желаем светла и честита Коледа, мирна и богата Нова година! И както знаете, дори в тези празнични дни можете да разчитате на нашите дежурни екипи. Ние сме с вас в делник и празник, година след година и ще продължим в годините за вбъдеще.

ESCOM

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  По
  Порчо
  18 -3
  12:33, 30 ное 2019
  Честито!
  Да сте живи и здрави! Много успехи и късмет!
 • 2
  //
  ///
  16 -3
  12:43, 30 ное 2019
  Промоции няма ли да има ?
 • 3
  Чи
  читател
  17 -7
  12:55, 30 ное 2019
  Честито на най-коректната фирма в региона!
 • 4
  Ив
  Иво
  16 -6
  13:45, 30 ное 2019
  Честито на фирмата и на служителите! Успехи в бизнеса и много здраве на всички ви !
 • 5
  Аб
  Абонат
  22 -5
  14:49, 30 ное 2019
  Честито!И на Георги Иванов не клекнахте!
 • 6
  ****, Цецо, Росен, честит юбилей и нови успехи.
 • 7
  ГИ
  г иванов
  9 -1
  16:19, 30 ное 2019
  ужас
 • 8
  Ск
  СкррПа
  10 -4
  23:38, 30 ное 2019
  Най-добрите, с ръка на сърцето мога да го кажа. Още помня, когато ви запалиха офиса към Кенана, където е имало и сървъри, доколкото разбрах, а само в рамките на няколко часа интернет връзката беше възстановена на местата, където липсваше.
  Последните месеци като се вкисне времето и нета увисва, но чакаме оптичната мрежа вече, за да се сложи край и на това.

  Поздрави и успехи!
 • 9
  Тт
  тт
  7 -3
  10:09, 1 дек 2019
  Не зная за другите доставчици, но Вие заслужавате адмирации!
 • 10
  Вл
  Владо Минчев
  0 -1
  19:16, 1 дек 2019
  Честито на ************* моят съученик от Хр. Смирненски...

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини