От х:

Днес в x:

Стар и нов директор поздравиха учениците в Езиковата, морковите кът

    Доскорошният директор на Езиковата гимназия в Хасково Пенка Делиева присъства днес на тържеството за новата учебна година и поздрави учениците с 15 септември. “Част от сърцето ми остава тук. Пожелавам ви щастие и много успехи”, каза Делиева, а думите й бяха последвани от одобрителните възгласи на класовете.

    Приветствие към възпитаниците на гимназията отправи и новият директор на училището Деян Янев. Той заяви, че ГПЧЕ “Проф. Д-р Асен Златаров” е сред най-добрите училища не само в региона, но и в страната и няма съмнение, че това ще бъде така и занапред.

    Тържеството на елитната гимназия уважиха още областният управител Станислав Дечев, председателят на ОбС Хасково Таня Захариева, изпълнителният директор на българската агенция за инвестиции Стамен Янев - възпитаник на ГПЧЕ, началникът на РУО Иван Панайотов. Всички те приветстваха учениците и им пожелаха успех през учебната година. Прочетен бе и поздравителен адрес от кмета Добри Беливанов.

    Една отдавнашна традиция на Езиковата е на път да остане в историята – канонадата с моркови. Преди осмокласниците бяха подлагани на мощен обстрел от каките и батковците, но от няколко години канонадата се ограничава с няколко хвърлени моркова. Тази година бе сред най-мирните, през двора прелетяха не повече от десетина червени гранати. Неколцина от по-смелите осмокласници дори отвърнаха на огъня с боеприпасите на противника, но също с немощни изстрели.

    Новите ученици на Езиковата гимназия бяха посрещнати с пита с мед на влизане в сградата.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ро
      родител
      32 0
      14:49, 15 сеп 2016
      Скъпи ученици и учители,
      Бъдете здрави и попътен вятър на всички!
      Дерзайте!
    • 2
      Ма
      макдоналдс
      6 -13
      17:27, 15 сеп 2016
      Дерзаем дерзаем обещаваме да учим за да можем след... Виж коментара

    Още новини

    Последни новини