От х:

Днес в x:

Тържествено откриха учебната година във „Васил Левски“ със 760 ученици

    Тържествено бе открита учебната година в двора на СУ „Васил Левски“ в Хасково.

    Празникът започна с посрещане знамето на училището и издигане на националния флаг под звуците на химна на България. Отец Никола отслужи тържествен водосвет за здраве и благодат, като в ритуала се включи и църковният певец Ивайло.

    Приветствия към учениците, учителите, родителите и гостите отправи директорът на училището Милена Михайлова. Тя пожела здраве и успешна нова учебна година на всички 760 възпитаници, сред които 80 първокласници от четири паралелки.

    Гост на тържеството бе кметът на община Хасково Станислав Дечев „Днес във всяко училище в Община Хасково бием първия училищен звънец, за да тръгнем за пореден път заедно по пътя на надграждането, израстването и успехите! На добър час!“, заяви градоначалникът.

    По традиция първи в класните стаи влязоха първокласниците, предвождани от своите класни ръководители. Последваха възпитаниците от 2 до 12 клас.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ур
      ура!
      11 -11
      13:06, 15 сеп 2023
      Виждали ли сте по-кичозна украса? Аз не! И никъде го няма българското знаме, при положение че официалния 3 март бе отменен и вече 24 чай ще е най-големият празник! Срамота! Остава да смените името на училището!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини