От х:

Днес в x:

Пипнаха пияна хасковлийка зад волана в Първомай

43–годишна хасковлийка, управлявала „Пежо“, е била спряна за проверка на кръстовище в Първомай. Пробата на жената отчела 2, 05 промила алкохол. Справка показала, че това не е първият случай, в който е задържана за шофиране в нетрезво състояние. С полицейска заповед тя е задържана за 24 часа и е образувано досъдебно производство.

Освен нея, в област Пловдив са засечени още 3 пияни шофьори.

Първомайското полицейско управление се споменава в бюлетина на МВР и заради откраднатите 180 метра проводници в село Езерово.  По първоначални данни проводниците били срязани от четири междустълбия за времето между полунощ и 10 часа в понеделник. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    На
    наблюдател
    2 0
    22:03, 21 юни 2016
    Два промила означават добро настроение и да не те срещне разбукана мечка ! В случая коментара е излишен а другия път ще се съобразява градската поне до 1 промил!
    • Pp
      Pppppppp
      1 0
      03:10, 22 юни 2016
      А колко нарушения направи тая преди полицията да я спре 1 не спря на знака стоп 2 пресече неправилно пред патрулна кола 3 беше фиркана до козирката 4 минимум 3 часа спа по пейките из градкия парк и 5 но не на последно място колата й беше спряна през цялото време на място където имаше знак за стопирането забравено и което е още по важно минута преди да потегли с автомобила си тя все още е фъфела и трифон й се е разбирало какво е искала да каже
  • 2
    12
    123
    0 0
    11:48, 22 юни 2016
    предлагам да и се даде още шанс да премаже някоя майка с количка и тогава може да се опитат да и вземат книжката а 3-6и евентуално да и отнемат правото да шофира за около 3-6 месеца, а?
Последни новини