От х:

Днес в x:

Четири катастрофи в неделя

Четири пътнотранспортни произшествия са регистрирани вчера в региона, съобщиха от полицията. Причина за две от тях са употребата на алкохол, а другите са заради несъобразена скорост.

В 05,30 ч. на ул."Панорамен път" в Димитровград 27-годишният Х. Д. поради употребата на алкохол изгубил контрол над фолксвагена си и се обърнал. Концентрацията на алкохол в кръвта му е била 1,64 промила, информираха от полицията.

Алкохолът е причина за още една катастрофа в неделята. 19-годишен от с. Радиево, с 1,70 промила, който се движел и с несъобразена скорост, насмел 60-годишна пешеходка от същото село.Жената е с комоцио и фрактура на тазобедрена става.

В Хасково пък мотоциклетистът Ш.А., на 73 г., изгубил контрол над управлението на мотора и се ударил в купчина баластра. Причина за произшествието според полицията са здравословните проблеми на възрастния рокер. Мъжът е приет в болницата с фрактури.

Несъобразена скорост е причина и за инцидент в с.Чероногорово, където водачът на мотоблок "Болгар" излиза вдясно от пътя и се преобръща. От удара Й. Й. - 56 г., от с.Константиново, е с фрактура на десен крак.

Пострадалите в катастрофите са без опасност за живота и са настанени в местните болници.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини