От х:

Днес в x:

30-минутната обедна почивка на РДНСК в Хасково е от 12 ч. до 14 ч.

Вратата, която се отваря само отвътре, на хасковската дирекция за национален строителен контрол днес отново беше заключена. В началото на седмицата дирекцията бе проверена по сигнал на журналисти от инспектората към министерството на държавната администрация. Заключението на проверяващите бе, че РДНСК в Хасково наистина е под ключ и гражданите нямат достъп до чиновниците, освен ако не позвънят на вратата и не изчакат да бъдат поканени. Ръководството на РДНСК в Хасково бе задължено да отключи вратата и да приспособи работното време към гражданите – без обедна почивка и без прекъсване.

Вчера вратата си беше както преди. Звънецът работеше. Озадачаваща обаче бе табелата с работното време. На нея пише – обедна почивка 30 минути - от 12 ч. до 14 ч.



Не е необходимо човек да може да смята като Архимед, за да е наясно, че от 12 до 14 часа са точно два часа, а не 30 минути. Служителката на РДНСК, която се появи при позвъняването, отказа да обясни математическия феномен, отказа да бъде снимана, отказа дори да си каже името.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини