От х:

Днес в x:

15 °C

Касапинът от Въгларово насилвал убития сексуално

Касапинът от хасковското село Въгларово Желязко Желязков, арестуван вчера от полицията, е използвал жертвата си Румен Орлинов сексуално, разказаха за Haskovo.net хора от селото.

Вчера криминалисти от РПУ Хасково откриха в сандък под навеса в двора на Желязков, когото в селото наричат Джексъна, разчленения и обезглавен труп на Румен – наричан от местните Ръмпо. Отрязаната глава на жертвата бе намерена в храсталаците зад къщата на ужасите.

Румен Орлинов – Ръмпо бил обявен за издирване още в края на април по сигнал на кмета на Въгларово, който се усъмнил, защото жертвата от няколко месеца не си получавала пенсията.Ръмпо е циганин, пенсионер по инвалидност, обясниха въгларовци. 53-годишният ром бил кротък и услужлив човечец, помагал често на стопаните срещу къшей хляб или пакет цигари. Според обясненията на Джексъна пред полицаите, касапницата станала след пиянски скандал между двамата, при който Ръмпо извадил джобно ножче срещу него и това вбесило убиеца. Джексъна награбил сатъра и разфасовал жертвата – трупът му бе открит от криминалистите с отрязани ръце и крака.

Ръмпо е миролюбив човек, не би извадил нож срещу никого, кълнат се въгларовци. Обичал да си пийва и когато направел главата, си пеел по улицата към къщи. Вероятно го е било страх в тъмното и с пеенето си е давал кураж, обясняват местните хора.

Те описват Джексъна като саможив използвач, който от години не работел, а ходел из селото да проси. Преди доста години жена му го изоставила и оттогава живеел сам. Допреди няколко месеца, когато приютил при себе си Ръмпо.Във всяко село има поне един човек, който знае всичко за местните. Във Въгларово това е Христо Комсомола. Той е съсед на Джексъна – къщата му се намира на отсрещната страна на дерето. Между другото, именно него са потърсили и ченгетата за повече информация по случая. Христо Комсомола чул преди време охкания и пъшкания, идещи от къщата на ужасите. Звуците не оставяли съмнение, че става дума за секс между двамата, които от няколко месеца живеели под един покрив. Джексъна опъваше циганина, казва Комсомола и добавя, че днес предстои да даде официални показания в този смисъл пред полицаите. Признания за хомосексуалните ласки в къщата на ужасите се съдържат и в протоколите от полицейските разпити. На пресконференцията вчера шефът на ОДП Атанас Ненков премълча този факт пред журналистите, навярно от чувство за благоприличие.

Джексъна прибра циганина, защото Ръмпо получаваше пенсия, а той – нищо. С това живееха, разказва Комсомола. Заедно ядат и пият, заедно лежат, допълва комшията.Още при слуха за изчезването на Ръмпо преди два месеца някои от местните хора изразили съмнения, че Джексъна го е затрил. Джексъна ни уби циганчето, коментирали в селската кръчма, но мнозина не вярвали. Сега се убедиха, казва жител на Въгларово, който не пожела да се цитира името му. Според него Ръмпо, макар и циганин, се ползвал с доверието на местните. Дори в магазина му даваха на вересия хляб и пиене, а на Джексъна – не. Той го изнудваше да ходи да пазарува без пари в бакалията, разказват още въгларовци.

Вчера къщата на ужасите във Въгларово бе запечатана от полицаите. Дворната врата – също. Лехите с домати бяха още влажни от сутрешното поливане. Това вероятно е било последното нещо, което Джексъна е правил, преди белезниците да щракнат на ръцете му. Също така вероятно е, че той дълги години няма да полива домати.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Снабдете се с повече информация, отнасяща се до професионалните ви проекти. Амбициите ви са осъществими, но трябва повече работа. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, за това съчетайте усилията си с човек от обкръжението ви. Увереността, с която печелите доверие ви помага да сте в крак с новостите.
20 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви ще е много днес, затова бъдете пределно концентрирани. Опитайте са да свършите всичко, което се изисква от вас. Възможно е околните да ви занимават със странични проблеми, но не позволявайте това да се случи. Нямате основания да се съмнявате в искреността на свой близък.
20 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Пристъпвате към осъществяването на свой проект, върху който работите от доста време. С изявите си ще впечатлите хора, които бихте желали да имате за партньори. Ще последват препоръки и добри предложения. Не си губете времето с човек, имащ други предпочитания. Ако трябва да правите компромиси, не се колебайте.
20 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не прекалявайте с пазаруването днес, тъй като финансовото ви състояние не е завидно. Помислете за отношението си към околните, дали това е най-доброто, на което сте способни. Опитайте се да приемете неприятни новини хладнокръвно, без излишни емоции.
20 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
20 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще бъде добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Пожелайте си тези хубави моменти да не ви напускат никога. Работата ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.
20 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Обичани сте и днес отново ще получите потвърждение за любовта на човека, с когото споделяте общи интереси и други вълнения. Работещите с документи и пари да повишат вниманието си, всяка разсеяност би им струвала скъпо. Предложения, свързани с бъдещи реализации ще ви накарат да предприемете и съответните действия.
20 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пред вас се разкриват перспективи, които ви помагат с лекота да постигате целите си. Умеете да говорите убедително и това ви прави предпочитани и интересни, а също и успешни. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, в даден момент ще ви бъде полезно и ще ви подтикне към действия.
20 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В повече работа ще премине деня ви. Срочни ангажименти и семейни задачи ще ви подтикнат да потърсите и друга възможност за справяне с проблемите си. Но, ако в нечие присъствие откриете дразнител, не бързайте да късате мостовете. Овладените емоции са по-добър съветник от желанието да си кажете всичко, което ви притеснява.
20 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятна личност ще ви напомни отминали събития, от които сте запазили добри спомени и чувства. Няма да ви бъде трудно да осъзнаете пропуските си и да ги наваксате. Внимателно подбирайте храната си, имате нужда да разнообразите менюто си. Повече предпочитайте плодове и зеленчуци и по-малко на месо с мазнини.
20 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
И днес ще продължи успешният ви ход напред. Ако трябва отложете някои свои ангажименти и отделете повече време за близък, който се нуждае от съдействието ви. Помощта ви ще бъде полезна и навременна. Някои от вас ще пътуват по служебни дела. Бъдете внимателни при шофиране и не предприемайте рисковани изпреварвания.
20 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да разнообразите деня си, пък било то и по нетрадиционен начин. Малка промяна в плановете няма да ви навреди кой знае колко, дори напротив. Това ще ви открие неподозирани хоризонти и перспективи. Хората около вас се възхищават на активността ви и способността да поемате отговорности.
20 окт 2020
Последни новини