От х:

Днес в x:

1 °C

Касапинът от Въгларово насилвал убития сексуално

Касапинът от хасковското село Въгларово Желязко Желязков, арестуван вчера от полицията, е използвал жертвата си Румен Орлинов сексуално, разказаха за Haskovo.net хора от селото.

Вчера криминалисти от РПУ Хасково откриха в сандък под навеса в двора на Желязков, когото в селото наричат Джексъна, разчленения и обезглавен труп на Румен – наричан от местните Ръмпо. Отрязаната глава на жертвата бе намерена в храсталаците зад къщата на ужасите.

Румен Орлинов – Ръмпо бил обявен за издирване още в края на април по сигнал на кмета на Въгларово, който се усъмнил, защото жертвата от няколко месеца не си получавала пенсията.Ръмпо е циганин, пенсионер по инвалидност, обясниха въгларовци. 53-годишният ром бил кротък и услужлив човечец, помагал често на стопаните срещу къшей хляб или пакет цигари. Според обясненията на Джексъна пред полицаите, касапницата станала след пиянски скандал между двамата, при който Ръмпо извадил джобно ножче срещу него и това вбесило убиеца. Джексъна награбил сатъра и разфасовал жертвата – трупът му бе открит от криминалистите с отрязани ръце и крака.

Ръмпо е миролюбив човек, не би извадил нож срещу никого, кълнат се въгларовци. Обичал да си пийва и когато направел главата, си пеел по улицата към къщи. Вероятно го е било страх в тъмното и с пеенето си е давал кураж, обясняват местните хора.

Те описват Джексъна като саможив използвач, който от години не работел, а ходел из селото да проси. Преди доста години жена му го изоставила и оттогава живеел сам. Допреди няколко месеца, когато приютил при себе си Ръмпо.Във всяко село има поне един човек, който знае всичко за местните. Във Въгларово това е Христо Комсомола. Той е съсед на Джексъна – къщата му се намира на отсрещната страна на дерето. Между другото, именно него са потърсили и ченгетата за повече информация по случая. Христо Комсомола чул преди време охкания и пъшкания, идещи от къщата на ужасите. Звуците не оставяли съмнение, че става дума за секс между двамата, които от няколко месеца живеели под един покрив. Джексъна опъваше циганина, казва Комсомола и добавя, че днес предстои да даде официални показания в този смисъл пред полицаите. Признания за хомосексуалните ласки в къщата на ужасите се съдържат и в протоколите от полицейските разпити. На пресконференцията вчера шефът на ОДП Атанас Ненков премълча този факт пред журналистите, навярно от чувство за благоприличие.

Джексъна прибра циганина, защото Ръмпо получаваше пенсия, а той – нищо. С това живееха, разказва Комсомола. Заедно ядат и пият, заедно лежат, допълва комшията.Още при слуха за изчезването на Ръмпо преди два месеца някои от местните хора изразили съмнения, че Джексъна го е затрил. Джексъна ни уби циганчето, коментирали в селската кръчма, но мнозина не вярвали. Сега се убедиха, казва жител на Въгларово, който не пожела да се цитира името му. Според него Ръмпо, макар и циганин, се ползвал с доверието на местните. Дори в магазина му даваха на вересия хляб и пиене, а на Джексъна – не. Той го изнудваше да ходи да пазарува без пари в бакалията, разказват още въгларовци.

Вчера къщата на ужасите във Въгларово бе запечатана от полицаите. Дворната врата – също. Лехите с домати бяха още влажни от сутрешното поливане. Това вероятно е било последното нещо, което Джексъна е правил, преди белезниците да щракнат на ръцете му. Също така вероятно е, че той дълги години няма да полива домати.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини