От х:

Днес в x:

8 °C

Преглед на печата – 12 юни

Вчерашната новина за касапницата в село Въгларово е водещата и в двата областни всекидневника. В "Новинар юг" заглавието е "Дядо разфасова съселянин със сатър", в "Хасковска Марица" – "Гей разфасова партньора си". Касапинът от Въгларово Желязко Желязков – Джексъна, е задържан, след като вчера криминалисти от РПУ Хасково откриха обезглавения и разчленен труп на Румен Орлинов.

"Заради отрова Болярово без вода", акцентира на първа страница "Новинар юг". Неизвестни засега апаши атакували миналия ден резервоара на квартала. От съображения за сигурност от ВиК врътнали крана за 24 часа.
ВиК много ги влече да врътват кранчета, това се е превърнало в любимо занимание на много от служителите им.

"Хасково с по-оборудвана пожарна от "Нефтохим" е друг акцент от първа. В дописката четем за вчерашното дарение от два пожарни автомобила, един полицейски микробус и 14 компютъра от Лестър.

"Плашат 14-годишна със съд, топят я, че сама си писала 2". От материала става ясно, че Светла Ненкова от Симеоновград била подложена на психоатака от експерт в регионалния инспекторат да си признае, че сама си завъртяла двойка в бележника.
Има нещо не наред в тази история. По наше време си пишехме само шестици.

"Садист прикрива съучастничка", връща интригата около убийството на Минка Андреева в Димитровград изданието. Цитирано е мнението на служебния адвокат на призналия убийството Христо Лазов – Бойчо Бойчев. Интригата е, че е възможно Лазов да прикрива приятелката си Виктория.

"Плащаме тока до 30-то число", информира още вестникът. Жестът е от страна на EVN, въпреки че сметката за ток не е сън да ни се размине.

"Никой не пожела Бизнесцентъра", съобщава всекидневникът. Нито един кандидат не се появил вчера на търга. Двете сгради са обявени за продажба за малко над 13 милиона лева.

"500 от Хасково на митинг в София в подкрепа на ЦСКА", информира от спортната си страница "Новинар юг". Феновете ще протестират срещу затриването на отбора.
500 е внушителна цифра. Въпреки че и двама са достатъчни, ако тръгнат с танк.

"Галена мята любеници на мегдана в Любимец" е акцентът на 12 страница. Местните бостанджии търсели дини с достоен за едрогърдата певица размер за насрочения за 20 юни динен купон.

Кьорфишекът с отравянето на водата в Болярово е водещо заглавие на първа страница и на другият всекидневник "Хасковска Марица". И там правят четки на ВиК за "светкавичнната реакция". Никъде не е поставен въпросът как така водохранилището е оставено без надзор и всеки селски апаш може да отмъкне каквото му хареса.

"Сакарски соцпанелки на тезгяха", акцентира на втора страница вестникът. Блокчетата в селата около Любимец се продават, нулев интерес.

"Данъчните на масови проверки", информира още изданието. Всяка бакалия и гаражче щели да се гледат под лупа за патентен данък.
Няма отърване.

"Дядо вика линейка за инжекция, оставя припаднало дете да чака" е заглавието на материала на страницата "Общество" в днешния брой. Капризният старец звънял редовно на Бърза помощ за инжекции урбазон.

"До 500 лева глоба за обор в града" е тема на друг обзорен материал на 10 страница.

"Кукли уникати красят театралните дни" е заглавието на водещия материал на 16 страница в броя. Изложбата е дело на актрисата Силвия Предова.

Още новини от региона – в днешните броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 31.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
31 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
31 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
31 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
31 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
31 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
31 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
31 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
31 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
31 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
31 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
31 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
31 окт 2020
Последни новини