От х:

Днес в x:

6 °C

Преглед на печата – 12 юни

Вчерашната новина за касапницата в село Въгларово е водещата и в двата областни всекидневника. В "Новинар юг" заглавието е "Дядо разфасова съселянин със сатър", в "Хасковска Марица" – "Гей разфасова партньора си". Касапинът от Въгларово Желязко Желязков – Джексъна, е задържан, след като вчера криминалисти от РПУ Хасково откриха обезглавения и разчленен труп на Румен Орлинов.

"Заради отрова Болярово без вода", акцентира на първа страница "Новинар юг". Неизвестни засега апаши атакували миналия ден резервоара на квартала. От съображения за сигурност от ВиК врътнали крана за 24 часа.
ВиК много ги влече да врътват кранчета, това се е превърнало в любимо занимание на много от служителите им.

"Хасково с по-оборудвана пожарна от "Нефтохим" е друг акцент от първа. В дописката четем за вчерашното дарение от два пожарни автомобила, един полицейски микробус и 14 компютъра от Лестър.

"Плашат 14-годишна със съд, топят я, че сама си писала 2". От материала става ясно, че Светла Ненкова от Симеоновград била подложена на психоатака от експерт в регионалния инспекторат да си признае, че сама си завъртяла двойка в бележника.
Има нещо не наред в тази история. По наше време си пишехме само шестици.

"Садист прикрива съучастничка", връща интригата около убийството на Минка Андреева в Димитровград изданието. Цитирано е мнението на служебния адвокат на призналия убийството Христо Лазов – Бойчо Бойчев. Интригата е, че е възможно Лазов да прикрива приятелката си Виктория.

"Плащаме тока до 30-то число", информира още вестникът. Жестът е от страна на EVN, въпреки че сметката за ток не е сън да ни се размине.

"Никой не пожела Бизнесцентъра", съобщава всекидневникът. Нито един кандидат не се появил вчера на търга. Двете сгради са обявени за продажба за малко над 13 милиона лева.

"500 от Хасково на митинг в София в подкрепа на ЦСКА", информира от спортната си страница "Новинар юг". Феновете ще протестират срещу затриването на отбора.
500 е внушителна цифра. Въпреки че и двама са достатъчни, ако тръгнат с танк.

"Галена мята любеници на мегдана в Любимец" е акцентът на 12 страница. Местните бостанджии търсели дини с достоен за едрогърдата певица размер за насрочения за 20 юни динен купон.

Кьорфишекът с отравянето на водата в Болярово е водещо заглавие на първа страница и на другият всекидневник "Хасковска Марица". И там правят четки на ВиК за "светкавичнната реакция". Никъде не е поставен въпросът как така водохранилището е оставено без надзор и всеки селски апаш може да отмъкне каквото му хареса.

"Сакарски соцпанелки на тезгяха", акцентира на втора страница вестникът. Блокчетата в селата около Любимец се продават, нулев интерес.

"Данъчните на масови проверки", информира още изданието. Всяка бакалия и гаражче щели да се гледат под лупа за патентен данък.
Няма отърване.

"Дядо вика линейка за инжекция, оставя припаднало дете да чака" е заглавието на материала на страницата "Общество" в днешния брой. Капризният старец звънял редовно на Бърза помощ за инжекции урбазон.

"До 500 лева глоба за обор в града" е тема на друг обзорен материал на 10 страница.

"Кукли уникати красят театралните дни" е заглавието на водещия материал на 16 страница в броя. Изложбата е дело на актрисата Силвия Предова.

Още новини от региона – в днешните броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
28 фев 2020
Последни новини