От х:

Днес в x:

Аптекарският бой - не за цени, а за жена

Бивша служителка на аптека "Живакова", която започнала работа в конкурентната "Гален" била причина за мелето вчера, при което босовете на двете вериги – Ростислав Панталеев и Пламен Мачорски, се биха до кръв в центъра до общинската администрация в Хасково. Това стана ясно от изявление на съпругата на Мачорски – Веселина Вълчанова по "Дарик радио".

Според нея конфликтът възникнал, когато Панталеев отишъл в една от аптеките "Гален" - до Първа поликлиника и задърпал бившата си служителка. По думите на Вълчанова той се държал грубо и безцеремонно. Уплашените аптекарки позвънили на Мачорски, който пристигнал в обекта. През това време обаче Панталеев и бившата му служителка напуснали фармацията.

Тогава Мачорски отишъл до аптеката на Живакови, пред която стана мелето, за да намери аптекарката си и да потърси сметка от Панталеев за държанието му. Там, според Вълчанова, той бил нападнат от Панталеев, който сам си нарязал ръката на собствената си стъклена врата.

От полицията потвърдиха, че същата версия е изложена и пред тях. Досъдебното производство срещу Пламен Мачорски обаче е в ход, тъй като пострадалият Панталеев е със средна телесна повреда, допълниха от ОДП Хасково.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини