От х:

Днес в x:

Мария Капон: Коалиция “Митници” надви в парламента

В българския парламент има коалиция "Митници", която бламира проекта на премиера Сергей Станишев за затварянето на безмитните магазини, обяви днес в Хасково лидерът на Единната народна партия Мария Капон. Според нея във всесилната коалиция влизат Иван Костов, Ахмед Доган, Румен Овчаров, Милен Велчев, Волен Сидеров. Разделението при гласуването в народното събрание е такова, че не мога да го определя по друг начин, освен като разделителна линия между почтени и непочтени политици, допълни тя.

Капон обяви, че лично е внесла в парламента предложение законопректът за закриването на безмитните магазини и бензиностанции да влезе отново в дневния ред.

Тя коментира и обявеното по-рано днес намерение на министър председателя Станишев да се използват 350-те милиона долара от иракския дълг за дострояването на магистрала "Тракия" така: А къде са парите от руския дълг?

Според Мария Капон след спирането на парите от еврофондовете положението на България става изключително тежко. За утре е предвидена среща на представители на опозицията в парламента с вицепремиера Миглена Плугчиева, на която да се обсъди правителствения план за изпълнение на предписанията на Брюксел.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини