От х:

Днес в x:

Четирима пешеходци блъснати вчера, двамата мъртви

76-годишен мъж почина на място, след като бе блъснат от "Лада Самара" на димитровградския булевард "Стефан Стамболов". Руското возило помело още един пешеходец – на 71 години, който бил откаран в болница с фрактури и комоцио и по-късно също починал. И двамата пресичали неправилно булеварда около 21 часа снощи, съобщиха от полицията. Зад волана на ладата е бил 50-годишен мъж, който се е движел с несъобразена скорост, допълниха от пресцентъра на МВР в Хасково.

88-годишна пешеходка също бе блъсната късно следобед вчера в Харманли. Възрастната жена се движела успоредно на пътното платно, когато била пометена от неизвестно засега превозно средство. При удара жената е изпаднала в безсъзнание, изкълчена й е раменната става. Откарана е в болницата с опасност за живота.

Още един пешеходец пострада във вчерашния съботен ден, инцидентът станал в свиленградското село Момково. 40-годишният мъж пресичал неправилно пътя Свиленград-Любимец и бил блъснат от "Опел Вектра". Според полицията 21-годишният водач на опела няма вина за инцидента.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини