От х:

Днес в x:

5 °C

Голяма порция смях в театъра през май

13 май – вторник
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

С А К О О Т В Е Л У Р – комедия от Станислав Стратиев
режисьор Боил Банов
в ролите: Стефан Щерев, Веселин Анчев, Николета Малчева, Теодор Папазов, Светла Рудева, Стефан Цирков, Росица Тринязова, Константин Любенов, Никола Сталев
цени на билетите – 5 и 6 лв.

15 май –четвъртък
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

К Л Ю К И О Т А Д А - комедия от Ж.Н.Фенуик
спектакъл на Деляна Хаджиянкова, Васил Михайлов, Ивайло Христов
Спектакъл, в който една журналистка, един политик и един фризьор се срещат в Ада....И стават там едни неща.....
Цени на билетите – 8, 10 и 12 лв.

17 май – събота
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

ЦАРСТВОТО ЗЕМНО по Тенеси Уилямс
Сценична версия,визуално решение и постановка – Бойко Богданов
в ролите: Николета Малчева, Стефан Щерев,
Веселин Анчев
Цени на билетите – 5 лв.

28 май – сряда
начало 19 ч.
край 20.50 ч.

Театър Мелпомена гостува с комедията
Б Л А Г О Р О Д Н И Я Т И С П А Н Е Ц от Съмърсет Моъмрежисьор Велко Кънев
в ролите: Светлин Стоилов, Елена Петрова, Димитър Рачков, Мария Статулова, Мирослав Кьосев, Светлана Бонин, Стефан Рядков, Жанина Дончева
цени на билетите – 15 лв

И през този месец трима зрители ще получат по два безплатни билета за спектакъл по избор от юнската програма на театъра.Достатъчно е да запазите билетите от гледаните представления през май.Победителите ще бъдат определени чрез теглене на жребий в присъствието на медиите на 30 май.Очакват ви още две награди – безплатни процедури в Център за красота и здраве " Его".

г а с т р о л

27 май-вторник от 9.30, 10,30 и 15.30 ч.
Куклен театър – Сливен гостува в Детски градини
З А Д А В И С Е М Е Ц А по Ран Босилек
Постановка Дарин Петков
Сценография Иван Цонев
Участват: Татя Русева, Румяна Русева и Пламен Иванчев

н е д e л н и п р е д с т а в л е н и я

11 май – 10.30 ч
П Е П Е Л Я Ш К А от Шарл Перо
Режисьор Съби Събев
Сценография Томияна Томова-Начева
Актьори: Силвия Предова и Янко митев

18 май – 10.30 ч.
Б А Л К А Н С К И П Ъ Т Е Ш Е С Т В Е Н И К от Янко Митев
Режисьор Съби Събев
Музика Веселин Койчев
Кукломайстор Таня Ганчева
Участват: Силвия Предова и Янко Митев

25 май – 10.30 ч.
Щ А С Т Л И В И Я Т П Р И Н Ц от Оскар Уайлд
Режисьор Съби Събев
Художник Томияна Томова-Начева
Ролите изпълнява Силвия Предова

Цена на билетите за деца и възрастни – все още 2 лв.

След всяко неделно представление се тегли томбола "Сладък празник" с награди от Детска сладкарница "Двете кукли".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини