От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 16 април

Полицейски шеф катастрофира, заобикаля дрегера, информира челно „Новинар юг" в сряда.Шефът на харманлийското Районно полицейско управление Нено Ненов е предизвикал катастрофа, вината е негова и въпреки това е заобиколил задължителната проба за алкохол. Местният полицейски началник не спрал на знак стоп, отнел предимство на такси и ударил жълтия автомобил.

Взрив в цистерна овъгли двама, е озаглавена водещата публикация. Работниците са с опасност за живота, карат ги в „Пирогов". Пострадалите работят във фирма ЕТ „ Бойчо Дойчев".

Под заглавие „Куйович мълчи за оставката на Петков", вестникът информира, че на заседанието по делото за наркотрафик срещу сърбина и тримата му български съучастници вчера отново не бе даден ход, защото бил представен болничен лист, издаден на защитничката на доктор Николай Писков.

Двама обгоряха при експлозия в цестерна – темата е чело в днешното издание на „Хасковска Марица". В Хасково няма линейка за ранените, викат кола от Харманли.

EVN реже тока заради сметки от преди 2 години, съобщава водещата публикация. Служители на дружеството са прекъснали захранването на самотна възрастна жена в село Гарваново направо от стълба заради стари борчове, за които бабата не била уведомена.

Чакат Зорка Първанова за маратон-друг акцент от първа страница на вестника. „Маратон на четенето" организира Регионалната библиотека. Поводът е предстоящия международен ден на книгата-23 април.

И акцентите от седмичника „Тракия": Стартира мярката за млади фермери, е голямото заглавие от първа страница. От 17 април разплащателните агенции приемат документи и за полупазарни стопанства и за модернизация на агросектора.

Стефан Софиянски пак лидер на Свободните демократи. Компания ще инвестира в център за хемодиализа.

Сравняват „Светилището на нимфите" с вила „Армира". Доизграждането на инфраструктурата край културния паметник в димитровградското село Каснаково ще започне в близките седмици.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини