От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 8 април

„Новинар Юг": „Село си открадна канализацията"- челото на информационния всекидневник. Под него четем: Топят първенеца на Малък извор Георги Илиев. В обяснение до полицията той твърди, че няма нищо общо.

„Майка на близнаци два месеца без пари"- водещото в броя на „Новинар". От НОИ признават забавянето и се оправдават с тромавата процедура.

„БМВ насмете разносвач на вестници"; „Родители не пускат 6- годишни в 1 клас"; „400 кила бракониерска риба вадят от „Тракиец"- четем на първа страница във вестника.

От втора „Новинар" информира: „Мол за 22 млн. евро вдигат в Хасково". Търговско- развлекателният комплекс ще разполага с 4 киносалона и заведения за бързо хранене.

„Спасиха блок от газова експлозия"- съобщава изданието. Димитровградски Плюшкин складирал хартия край котлон, запалил го да готви и пламъците се пренесли върху кашоните.

„Професионални ментета на 50- левки засечени в Хасково"; „Ревизоро поиска арест за митничари от Свиленград"; „Върнаха за 3-ти път в ареста близнаците за отцеубийство"- пише още на страниците си „Новинар Юг"

„20 годишен блудства с момче, приятели снимат"- с това заглавие ни посреща тази сутрин вестник „Хасковска Марица". Сексскандалът даден на прокурор, дознанието отказано, уточнява изданието.

Родителското недоволство срещу ранното тръгване на училище е водещо в „Марица". „Ще изяде ли ранното школо игрите на децата- пише с въпросителна вестника. Акцентите в друга дописка пак по темата: Детските градини не пускат 6- годишните в първи клас. Ще станат раздразнителни и ще намразят образованието, категорични са учители.

„Търсят опасни стоки"; „Цените на зеленчуците падат"; „Близо 15 на сто със закрити телефони"- пише изданието.

От втора „Марица" съобщава": „Кмет връща освободен преди месец зам". Новата структура в Минерални бани влиза през юли, дотогава Данаилов ще завърши започналото, е мотивът на Орхан Шабан.

„200 лева за къща в ромски квартал"; „Чакат заявления за евросубсидиите"; „Разбит тротоар препъва богомолци"- четем още във вестник „Хасковска Марица".


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини