От х:

Днес в x:

Митницата нареди:Ментетата на парцали

Дрехи и обувки ментета минаха под ножа на машини и бяха унищожени под наблюдението на митница Свиленград.

Сред текстилните изделия са 1366 тениски, анцуди и мъжки блузи, както и 1064 чифта чорапи с логото на „Adidas", „Nike" и „Louis Vuitton".

На парчета станаха и 875 фалшификати на световноизвестни марки спортни обувки.

Стоките са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в другите страни-членки на Европейския съюз. Имитациите са задържани от митническите инспектори на Капитан Андреево при общо 21 опита да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения. За задържането са уведомени представители на правопритежателите на марките, които са установили, че стоките са фалшиви и са взели решение за унищожаването им. 

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    12
    123456_1432900345
    8 0
    14:41, 29 май 2015
    Само знаете да унищожавате.дайте ги по добре на домове и социално слаби граждани.та и самите дизайнери си правят ментета.купувал съм си и оригинални и ментета все тая си е.нямат особенна разлика,освен в цената.
    • Ло
      Лора
      3 -1
      17:56, 29 май 2015
      Въпросът не е в това дали прилчат на оригиналите или не,нито пък някой се е загрижил да носим само маркови дрехи.Проблемът се нарича"незаконен трафик" и той трябва да бъде спрян.Така е и с фалшивите цигари и всичко,което копира известни брандове,с цел да заблуди масата.Знаете ли от такива фалшификати на лекарства колко хора си измряха,а колко други станаха милиардери!?Нали искаме да спре сивата икономика,замислете се преди да роптаете?
    • За
      За това пак ще се лее кръв
      5 0
      19:24, 29 май 2015
      А случайно да знаеш Лора, че по тази земя има хора голи, боси, гладни и без лекарства? Унищожаването за марка е съгласие с този свят и с този световен ред. Ако някой ми опонира с "инициативност" да знае, че и грабежът с оръжие е инициативност. Може да има контрол на качеството, глоби и наказания за неспазването му, но не за марки, чужди марки. Самите продукти нямат нищо уникално и е престъпление срещу човечеството да се унищожават, защото в тях е вложен ресурс, енергия и труд.
    • 11
      111
      4 0
      20:47, 29 май 2015
      лорче лорче срамота е изобщо да защитаваш подобно нещо , милиони хора дори в момента нямат повече от 2 дрехи на гърба си , да не говорим за обувки , толкова ли сме богати като народ и държава че трябва да защитаваме интересите на мулти национални и незнайно какви компании
  • 2
    Ос
    освалдо
    5 0
    22:09, 29 май 2015
    Да ги бяха раздали с протокли на старчески домове, например, на сираци! Това не е нарушаване на икономически интерес, защото теци групи и без това нямаше да си купят такова нещо! Можеше да им откъснат етикетите или нещо друго та да не са продаваеми... Но не, да се изтъкнем пред мафията наречена "МАРКА"!!!
Последни новини