От х:

Днес в x:

Кола пропадна в дупка на ВиК, дъждът отмил пълнежа

Дупка минира пресечката на Дервент и Тракийска низина


Кола пропаднала в дупка на ВиК на ул. Дервент в Тракийския квартал около 8.30 тази сутрин, сигнализираха наши читатели. Ямата била резултат от поредната ВиК авария в района, а след отстраняването й, била насипана, както е обичайно с пръст и чакъл. Проблемът е че Дервент е порядъчно стръмна и при дъждове, които изобилстваха напоследък, водата се стича като река по уличката. В резултат чакълът бил изровен, пръстта отмита, а тази която останала в изкопа се слегнала. Бързащо за работа семейство от горните номера на Дервент обаче не обърнало внимание на промяната и хлътнало с колата си в зейналата наново яма. Гумата потънала в калта, а бронята и окачването на относителното новичко Ауди А 4 заорали в асфалта. Колата се извъртяла настрани и затворила и без това тесния сокак.

На място незабавно пристигнали полиция и екип на ВиК. Колата била бързо издърпана от тежка техника. Оказало се че по нея няма големи поражения или поне такива, които да пречат на движението. Понеже хората бързали за работа предпочели да си спестят скандала и продължили бързо по пътя си. Не е ясно дали впоследствие ще предевят някакви претенции.

Екипът на водното дружество незабавно се зае с донапълването на дупката. В случай, че не се запечати с асфалт, а се хвърли само пръст и чакъл, историята като нищо ще се повтори в това дъждовно време, изразиха опасения съседи. Може би в очакване на топлата настилка, хората на ВиК започваха отцепването на горния край на Дервент и поставиха ограничение на кръстовището с Тракийска низина. Очаква се нещата да се случат още днес.

Г.Христов

ВиК отцепиха уличката в очакване на камиона с асфалта
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ед
    ЕДИН_ДРУГ
    8 -21
    13:43, 31 мар 2015
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
Последни новини