От х:

Днес в x:

10 °C

Хасковлия открит с куршум в главата, решиха че е самоубийство

Съседи станали свидетели на резултата от разстрела на 7-я етаж/в жълтия вход/


Хасковлия бе открит застрелян с Макаров в главата в дома си на ул. „Атон“ 14. В късния следобед вчера в пренаселеният централен блок и от оживените близки улици са чули приглушен гърмеж, който някои по-опитни заподозрели като изстрел, но други предположили какво ли не, включително детска игра. Оказало се, че наистина е изстрел, след като към 17 часа П-образния блок на „Атон“ бил щурмуван от полиция и следователи. Малко по-късно станало ясно, че в апартамент на 7-я етаж е открит прострелян от упор в главата 56-годишният Георги Иванов Димов - стар ерген, засичан от много хасковлии с неизменния си велосипед. По принцип живеел във вилата си в Кенана, а в жилището, където е открит, били майка му и баща му, докато били живи.

Когато го открили, Димов все още дишал. По твърдението на съсед, викнат от полицията като свидетел, куршумът май не бил успял да пробие черепа на мъжа. Очевидно обаче изстрелът от упор е нанесъл смъртоносни поражения, защото мъжът починал тази сутрин около 3 часа в хасковското Интензивно.

Ден по-късно инцидентът не бе отразен и с дума в редовния полицейски бюлетин. Вероятно ченгетата са го приключили като самоубийство, които по принцип не намират място в криминалната сводка на МВР. Обичайно до подобна версия се стига след разследване, в което се търсят следи от насилие или податки за външна намеса в трагедията. Очевидно за униформените самоубийството е било потвърдено от липса на такива данни. Недвусмисленото доказателство в такива случаи е намирането на предсмъртно писмо.

Нито за такова, нито за някакви нагласи Георги Димов да посегне на живота си знаеха неговите роднини, сестрата и племенника, които живеят в същия блок. Нито пък съседите от входа, които описват мъжа като кротък, свестен и достатъчно жизнен. Пък и според един от тях, ако мъжът е искал да сложи край на живота, ще го направи там, където го живее - на вилата, вместо да идва в апартамента си, където евентуално може да бъде разубеден.

Г. Христов

Георги Димов се гръмнал в жилището на родителите си

Дори и неговите роднини нямаха представа защо може да го е направил
Трагедията се разиграла вчера по светло-докато около блока било силно оживено
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
06 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
06 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
06 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
06 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
06 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
06 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
06 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
06 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
06 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
06 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
06 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
06 мар 2021
Последни новини