От х:

Днес в x:

Възрастен мъж падна от 12-етажен блок на „Раковски“ и загина

Изображение 1 от 2

    Възрастен мъж падна от терасата на 12-етажен блок на бул“Раковски“ малко преди обед. Хората от фитнес залата в непосредствена близост до жилищната сграда чули звука от падането на тялото десетина минути преди 12 часа.

    Веднага е подаден сигнал до Спешна помощ. Съседка от отсрещния блок, която седяла на пейката пред входа, разказа, че всичко се случило много бързо. Видяла падането, което било от високите етажи, поне след шестия, но първоначално си помислила, че се хвърля чувал с боклуци. „Всичко стана много бързо, помислих, че в някой от апартаментите правят ремонт. Звукът беше все едно пада чувал с тухли“, разказа шокираната жена. Към спешния телефон е подаден сигнал и от лекарските кабинети наоколо. На 112 обаче никой не вдигнал поне десет минути, оплакаха се неколцина от събралите се пред блока. Линейката пристигна някъде около 12 и 5.

    Мъжът е около 80-годишен, но никой от съседите не го разпозна. Продавачка от магазинчето до входа на блока също не го разпозна. Часове по-късно трупът беше разпознат от човек от отсрещния блок, който посочи, че е на бившият футболен съдия. Съседите  предполагат, че най-вероятно възрастният човек сам е решил да сложи край на живота си, надали падането е било неволно, тъй като парапетите на терасите са високи доста над метър.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини