От х:

Днес в x:

Възрастен мъж почина внезапно в центъра на Хасково

Изображение 1 от 6

    Възрастен мъж почина внезапно до часовниковата кула в центъра на Хасково. Според очевидци в ранния след обед днес на 78-годишния мъж му прилошало докато вървял по главната покрай шатрите. Мъжът спрял на място и се подпрял на една от металните конструкции. Малко по-късно се свлякъл на земята и си ударил главата в леда, при което потекло кръв. След около 15-минути възрастният мъж починал, а след това екип медици от Спешното констатирали смъртта, обясни млад мъж от насъбралото се край покрития с черен чувал труп. Очевидецът обаче отрече тръгналата мълва, че старецът се е подхлъзнал и си е разбил главата в леда, подчертавайки факта, че пешеходната зона в този район е опесъчена.

    На мястото на инцидента пристигнаха полицаи и съдебният лекар д-р Христо Еленски. Патоанатомът потвърди, че не падането на земята е довело до фаталния край на човека.

    Медикът посочи и закачения на металната шатра бастун на дядото, което потвърждава версията, че вероятно му е прилошало и се е подпрял на конструкцията. Точната причина за смъртта ще стане ясна след аутопсията, каза д-р Еленски.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (39)

    • 1
      Az
      Az
      50 -41
      15:01, 3 фев 2017
      Дошло му е времето на човека. Лека му пръст! С всеки по всяко време може да се случи.
      • Мижавия Беливанов да излезе и да се извини на всички за безхаберието си и да се маха. Какво е това бе? Бетер военна зона. Хора почнаха да умират по улиците. Бог да го прости човека! Кмете къде си, виждаш ли какво става в града, който уж "ръководиш". Не ставаш за нищо.
    • 2
      Ди
      Диди
      116 -34
      15:05, 3 фев 2017
      Ееее толкова време неможахте да разчукате леда, сега прилошало му на човека СТИГА ГЛУПОСТИ
      • Ед
        един обикновен човек
        71 -9
        17:57, 3 фев 2017
        Бог да прости човека! Но той е само още един повод хората да си излеят тревогите. Защото е безобразие да изоставиш всичко в тоя град да потъва надолу. Общинарите да не се гневят на хората, че недоволстват. Щом толкова много хора се бунтуват значи нещо не е наред. Кмета не си върши работата. Общината не работи както трябва. То се вижда и хората усещат. Не става дума за поддръжници на стария кмет, а за трезво мислещи хора, които правят разлика “преди” и “сега”. Разликата е очевадна. За съжаление в ущърб на града и неговите жители. Засрамете се г-н Беливанов. Млъкнете общински лакеи. Вършете си работата. Никой не очаква геройства от вас. Просто работете.
    • 3
      А
      а
      121 -25
      15:09, 3 фев 2017
      дори и така да е,да не се е подхлъзнал,по некадърно управление градът ни не е имал,от дни не вали сняг,а централната пешеходна зона е в лед,за улиците няма смисъл да говорим.било опесъчено...преди леда за 2-3 дни го изчистваха .хайде кмете,да видим как ще се оправиш без партията която беше на власт
    • 4
      Ма
      Мая
      58 -10
      15:27, 3 фев 2017
      Бог да го прости човека.. Лошото е като се случи на обществени места -много стресиращо. Не знаеш кога ще те застигне инфаркта.. Много голям стрес е било за очевидницте.
    • 5
      Си
      Сиси
      71 -106
      15:34, 3 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ge
        gergana
        63 -59
        15:38, 3 фев 2017
        Е ти ( Сиси) си мноооого проста.....
      • ??
        ???
        90 -25
        15:46, 3 фев 2017
        Сиси, бегом към Симитли! Проста жено, какъв ИВАНОВ видя тук? Точно по същия начин, по който изметохме него от властта, ще изметем и теб, и дядо ти Д.Беливанов!!! Иванов беше нагъл и си отиде! Беливанов е некадърен! Но по-страшното е, че е обграден от некадърници.
      • Ха
        ха ха
        58 -12
        17:02, 3 фев 2017
        Хаха, докога ще се извинявате с Иванов. То мандата ви свършва.
        Бог да го прости човека. Дано не е страдал много.
    • 6
      Д
      Д
      26 -13
      15:50, 3 фев 2017
      Герганче, ти пък нищо не каза!Като те гледам ти си много остра.Що за коментар?
    • 7
      Си
      Сиси къде ти е мозъка
      79 -17
      16:03, 3 фев 2017
      Може и да не е Иванов следващия кмета на Хасково, ама никога няма да е и Беливанов. И Беливанов нищо друго няма да бъде. НИКОГА. Това разбираш ли го, Сисо! Пък Беливанов повлича и всички около него "кадърни" кадри и политици от неговата партия. Ако ме разбираш какво ти казвам въобще.
    • 8
      Ab
      absurda
      96 -13
      16:19, 3 фев 2017
      Абе смешници, като критикуваш някой, че не си е свършил работата това да не означава, че подкрепяш някой друг. Мен не ме интересува кой ще е кмет, интересува ме да са почистени улиците и тротоарите. И други снежни зими е имало, и много повече сняг е падал ама такова чудо с непочистени улици и тротоари както сега никога е нямало. От година на година ни се разказва играта с всевъзможни простотии, остана ни едното дишане и ходене, сега вече и нормално да ходим не можем.
    • 9
      А
      А
      38 -55
      16:23, 3 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Щ
        щ
        0 0
        22:36, 4 фев 2017
        Уфсъ си
    • 10
      Ci
      Cigun
      48 -2
      16:28, 3 фев 2017
      Линейката от Димитровград ли е идвала????
    • 11
      Ми
      минувач
      102 -21
      16:34, 3 фев 2017
      Минавах по улицата докато трупът на човека беше още там и какво беше учудването ми когато видях,че роми разбиват леда .Най-после след почти двуседмично бездействие общината реши нещо да направи и то под угрозата общественото мнение което с право ще попита ако се окаже,че човекът се е подхлъзнал или това са случи наистина с друг кой ще бъде виновен..Много моля във форума не замесвайте името на Г.Иванов защото по негово време такова нещо нямаше.Аз дадох своя протестен вот за ГЕРБ,но сега горчиво съжалявам.Тази партия е изтъкана от алчни некадърници.
    • 12
      Оч
      очевидец
      63 -5
      16:56, 3 фев 2017
      Тоя бастун после го вдигнаха. Що ни буталките? Това е център ей. И къде го виждате това почистено. Жив лед си е.
      • Оч
        Очевидец 2
        14 0
        23:17, 3 фев 2017
        През цялото време бастунът беше под човека, аз също го видях. Това е просто една зле изфабрикувана лъжа. Човекът беше в съзнание, ако имаше адекватна и своевременна медицинска помощ, можеше и да го спасят.
    • 13
      Ло
      логика
      1 -30
      17:05, 3 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 14
      Др
      Друг очвидец
      67 -4
      17:45, 3 фев 2017
      Минавах по улицата, докато трупът беше още там (до желязната конструкция). До главата му имаше малка локва кръв.Мисля, че главната улица не беше опесачена. В продължение на 2-3седмици по нея се вървеше изключително трудно,беше истинска пързалка.Едва днес видях, че се разчупваше леда( след дъжд качулка).След като се страхуват за плочките,трябваше снегът да се чисти докато не се е вледенил.
    • 15
      51
      5147
      72 -4
      18:22, 3 фев 2017
      При цялото ми уважение към вас, но горния материал е писан под диктовка на общински служител в паника, провокирана от тотална безпомощност и некадърност, макар и да сте редактирали написаната първоначално глупост, как патоанатомът потвърдил, че човека починал от прилошаване, а не от падане, щото той вероятно е вървял зад него в тоя момент със скалпел в ръка на секундата е установил причината за смъртта. Версията за това, че човека се подпрял на металните конструкции и се свлякъл се бие с тази на друг общински "свидетел" дето в един друг сайт е писал, че човека паднал /ма не от подхлъзване, а от прилошаване докато си вървял/. Поне да си бяхте уеднаквили версиите. Странно как ще се свлечеш кротко от сърдечен арест, както пише в материалите по темата /ма как пък на око и на момента прецениха, че е сърдечен арест/, а пък ще остане голяма локва кръв като след няколко пируета по заледена улица. Фактът, че чистачите на общината са пристигнали едновременно с линейката не е ли всъщност проява на гузна макар и закъсняла съвест от страна на от отговорните за ПРОДЪЛЖАВАЩОТО ледено бедствие в града.
      И така ГЕРБ - двама за няколко дни /твърди се, че човекът, който се подхлъзна пред полицията е починал/. Хасковлии се броят на пролет, очевидно.
    • 16
      Ch
      CHICAGO
      56 -5
      19:07, 3 фев 2017
      Леденото бетствие в,, селско,, хасково продължава.Всички сръмни улици водещи към булевардите са все още заледени и с коловозиВъв всяка кола се носи кирка и лопата.
      Кмета да свика спешно всички от почистващите фирми/шефове и работници/- за снега и боклуците в града.това безобразие повече не може да продължава.
      Призовавам всички хасковлии да не си плащат данъците за 2017година.
      Беливанов внимавай и действай , или и теб ще те повали хасковският лед!!!!!!!
    • 17
      12
      123
      41 -22
      19:42, 3 фев 2017
      айде да си идва г. иванов. стига вече безобразия . вижте румъния
    • 18
      Св
      Свидетел
      37 -3
      20:47, 3 фев 2017
      Нищо ново няма да кажа,всеки който се разхожда по центъра вижда мързеливите циганки,които се правят че чистят леда.За 20 Мин. Изчистиха 30 кв см.стоях и им се наслаждавах на приказката,защо никой от ръководните им органи не го вижда.Лесно е сутрин един супервайзор им разпределя райони,които трябва да бъдат почистени в рамките на деня,след това проверка и всичко е ОК,но кой да седи на топло и цял ден във фейса да се рови.
    • 19
      Бе
      Безчувствен
      39 -6
      21:01, 3 фев 2017
      Тия изгониха децата ни в чужбина. Сега почнаха да ни избиват. Белким що им сме?
    • 20
      Ре
      Репортер
      41 -3
      21:15, 3 фев 2017
      "Възрастен мъж почина внезапно, разбивайки си главата в заледения центъра на Хасково" - това трябва да е заглавието на тази статия
    • 21
      Пр
      Просветление
      27 -4
      21:46, 3 фев 2017
      Сега вече светнах защо кмета бел си купи джип. За да не хлъзга по леда.
    • 22
      Да
      Дааа
      17 -5
      21:53, 3 фев 2017
      Той (бел) още преди да стане кмет май е знаел че няма да чист града.
    • 23
      Нт
      НТ
      25 -2
      22:01, 3 фев 2017
      Ужасна трагедия. Гледах новините по нова телевизия. Там казаха друго за трагедията. Защо в тази хасковска медия ни развиват друга теория за случилото се?
    • 24
      Ча
      Чакам
      29 -5
      22:10, 3 фев 2017
      Защо не чухме едно извинение от кмета за ужасното състояние на главната, а и на целия град? Май трябва да си стоим по къщите без да излизаме навън и да се окажем виновни ако ни се случи нещо. Не дай си боже нещо като тази трагедия.
    • 25
      Уб
      Убиец
      13 -3
      22:16, 3 фев 2017
      Темин от наказателния кодекс
    • 26
      Ni
      Nikolai
      31 -4
      22:17, 3 фев 2017
      Ейййй ама от хасково.нет как побързаха да замажат положението....не се хлъзнал на леда той щото хич лед няма така като гледам
    • 27
      Па
      Патолог
      20 -2
      22:28, 3 фев 2017
      Да позная ли как ще свърши следствието за Човека и дали ше бъде в ущърб на кМЕТА? а?
    • 28
      Пр
      ПР
      30 -2
      22:37, 3 фев 2017
      С тази статия пиара на кмета надхвърля всякакво благоприличие. Това пиар, пиар ама чак пък такова безочие. Светла му памет му памет на човека. Дано там където отива да няма лед, или поне да е изчистен.
    • 29
      Пе
      пенчо
      20 -2
      09:30, 4 фев 2017
      Безхаберието и некадърността на общинското/гербаджийско/ ръководство стана причина за два смърни случая.И това е само в Хасково,а в национален мащаб?
    • 30
      Ян
      Янко Митев
      5 -3
      10:41, 4 фев 2017
      Тази дописка ми звучи като съучастие за убийство....
    • 31
      То
      Тони
      13 -2
      10:52, 4 фев 2017
      Вашата медия винаги е била с властта! Вие не сте журналисти! Вие сте паразити! Очевидците казаха,че човека се е подхлъзнал!!!! Пишете каквото й изнася на Общината и на кмета! Продажници сте вие! Кмета и общината трябва да бъдат съдени и не само за този случай. Всички с травми и счупвания заради непочистения център трябва да подадат жалба! Скапаните журналисти могат и да си затварят очите, но ние не сме слепи! Рано или късно всички си получават заслуженото!
    • 32
      Аа
      ААААА
      10 -1
      13:44, 4 фев 2017
      Жалко за човека! Лека му пръст! Не съм очевидец, но съм се уверила вече, Хасково.нет са медията на Община Хасково. Ако трябва да направят материал, изобличаващ Общината в нещо - не го правят, а ако се налага винаги е в полза на Общината. Ами направо си сменете името- "Рекламното лице на Община Хасково" - защото само това правите, не отразявате реално нещата. Ако искате ми трийте коментара.
    Последни новини