От х:

Днес в x:

Разследват умишлено престъпление за 38-годишния хасковлия, който почина навръх Нова година

Образувано е досъдебно производство за умишленото причиняване на смърт при инцидента, при който мъже се сбиха в Хасково и впоследствие 38-годишен почина в болницата.

Под надзора на Окръжна прокуратура- Хасково са извършени незабавно действия по разследването - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са веществени доказателства, извършени са претърсвания.

До момента е установено, че в първия ден на новата година кв. "Бадема" жертвата е празнувал с още двама свои приятели, и двамата на по 37-години. Купонът е бил в апартамент в 28 блок.

В резултат на употребеното количество алкохол, след полунощ, между тримата е възникнал скандал, който е прераснал в сбиване. При свадата са нанесени рани на починалия впоследствие мъж. Те са били в областта на главата и ръцете, заради което е бил откаран в болницата в Хасково. От Прокуратурата уточняват, че тези рани са били повърхностни.

Според изготвена първоначална медицинска експертна справка няма данни смъртта да е настъпила вследствие на причинените наранявания при сбиването. Продължават действията по разследването за изясняване причината за смъртта на мъжа, посочват от Прокуратурата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    До
    До Динка К.
    11 -4
    14:31, 2 яну 2023
    Ако твоя внук посегне към дрогата,ще кажеш ли същото ма другарко комунистически идиот!!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини