От х:

Днес в x:

Турски водач помете украинец, паднал през еластичната ограда до ГКПП "Капитан Андреево"

Пешеходец, блъснат на Авто магистрала „Марица“ е починал впоследствие в болницата в Свиленград, съобщават от полицията. Инцидентът е станал минути след полунощ на 24 март в района на ГКПП “Капитан Андреево“ .

По-късно става ясно, че удареният фатално пешеходец е 33-годишен украинец. Той е блъснат от автомобил „Фолксваген“, управляван от  турски водач. В колата е имало още четирима пътници.

Установено е при проверката на случая, че пешеходецът е паднал през еластичната ограда в платното за движение в посока за София. Предполага се, че е тираджия.

За нарушение на водач от Ивайловград  съобщават още от полицията. Случаят е от миналия петък, когато е заловен 51-годишен мъж без свидетелство за правоуправление  и в срок на административно наказание. Той се е движел с електрическата си триколка по улица „Раковски“, когато е спрян за проверка от служителите. Возилото било нерегистрирано, а водачът не представил шофьорска книжка и документи на триколката. При справка се изяснило, че управлява в срока на изтърпяване на наказание – лишаване от правоуправление с влязло в сила наказателно постановление.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини