От х:

Днес в x:

Съветват земеделците от хасковско в 14 изнесени приемни

Национална служба за съвети в земеделието ще организира над 1 000 изнесени приемни в страната до края на годината. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

По време на изнесените приемни стопаните ще имат възможност на място да разпитват експертите за информация развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане, както и да търсят актуална и съвети в областта на земеделието

Информация с датите, часовете и местата на провеждане на изнесените приемните ще се актуализира на всеки три месеца. Графикът за периода март-май 2015 г. е публикуван на електронната страница на Министерство на земеделието и храните в рубриката „Актуално“, както и на интернет страницата на НССЗ в рубрика „Обучения и информационни дейности”, подрубрика „Изнесени приемни”.

В графика от март до май Хасковски регион е включен с 15 изнесени приемни. Най-скорошната дата е 12 март. Приемната тогава ще е в харманлийското село Доситиево. Срещата ще се проведе в сградата на местното читалище.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини