От х:

Днес в x:

Обявиха Хасково за Костинброд-2

Бюлетината образец

Скандал за фалшиви бюлетини, печатани в Хасково, избухна днес, когато Илонка Кръстенякова, прокурор от Върховна касационна прокуратура обяви, че на територията на местната дирекция на МВР е образувано досъдебно производство. Изявлениято й бе направено на днешното заседание на гражданския борд за свободни и прозрачни избори в София. По думите й в Хасково се разследва отпечатването на фалшиви бюлетини.

Няма такова нещо. Наистина, в петък имаше сигнал за фалшиви бюлетини в кв. “Република”. Проверихме го и се оказа, че става дума за бюлетини-образци, с които показвали на ромите къде точно да слагат кръстчето”. Това заяви за Haskovo.net Георги Гешев от Окръжна прокуратура в Хасково, но отказа да съобщи за коя партия става въпрос. Той е член на спецгрупата за изборите, включваща представител на държавното обвинение, на МВР и на ДАНС. По негово мнение проверката подлежи на прекратяване поради липсата на престъпление.

Общо четири са досега подадените сигнали за нарушения на изборния кодекс. Нито един от тях не се е оказал сериозен за повдигане на обвинения, допълни Гешев.

Тодор Кръшков  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Зр
    Зрителя
    101 -5
    14:40, 29 сеп 2014
    Хахахахах пак ще се опитат да спретнат някой номер тия мизерници само и само да останат по някакъв начин във властта.Кокал лесно се не пуска.Не им пука че докараха държавата до фалит важното е лафките да вървят
  • 2
    Ис
    Истината за аскю - Хасково
    13 -1
    00:41, 30 сеп 2014
    Така е, аскю си е като Костинброд, и в двете е пълно с ******и и турци, българите са кът, но дори и колкото малко да са, пак ще са разединени и ще броят аджеба от къде са тия мангизи в турците и защо ******ите имат толкова много чавета, а те нямат. Но така е, до като сте заети да си злобеете в аскю, турците ще правят далавери и мангизи, ******ите ще се напиват, ще правят чавета, после ще се блъскат с мерцедесите по кръговите, а вие ще си карате 20 годишните голфове и ще сърбате студената попара, студена, защото няма да имате пари да си платите тока. Алтън Гошо, едноличен собственик на гр. Хасково ще ви ги е взел.
    Българин съм, роден съм в Хасково, но за щастие не съм живял там.
    • Мм
      ммдаа
      0 -3
      13:17, 30 сеп 2014
      доста си запознат за човек който не живее тук... пък и като ти чета коментара са от тия дето са все недоволни но си стоят надалече и опяват без да предприемат нещо.
    • Ис
      Истината за аскю
      2 0
      14:41, 30 сеп 2014
      Нормално е да съм запознат, имам роднини там ;) Аз върша полезни неща за мястото в което живея, има ли смисъл да се прави каквото и било в черната дупка наречена Хасково? Няма нали, гогата всичко ще вземе, щото вие си го държите, но кауните сти си така
  • 3
    Па
    Пагане
    8 0
    11:34, 30 сеп 2014
    Хора, които не знаят къде да поставят кръстчето??? Това работа ли е на "емисари", нали има разяснителна кампания на ЦИК - да гледат и слушат избирателите! А неграмотните - без право на глас! Кои са тези емисари - "просветители" , защо прокурорът мълчи и така става съучастник! Неграмотни ще гласуват, неграмотни ще ни управляват! Докога ще търпим? Жалко за интелигенцията на България! Има ли я? Спи ли?
  • 4
    Да
    да
    7 0
    13:41, 30 сеп 2014
    Интелигенцията не спи. В Хасково обаче я прецакаха. Прецакаха я точно тия, дето уж я представляват- Реформаторския блог. Подкрепиха точно това, срещу което уж се борят. Само една интелигенция не стига, особено когато е прецакана.
  • 5
    Да
    да ама не
    8 0
    21:45, 30 сеп 2014
    Оооохххх никога няма да се оправим.Вижте кой е на първо и второ място в листата на реформаторите, най-големите олигарси и диктатори.!!! За кого да гласуваш .Обаче ще отида и ще ги зачертая всички тези хайдути,но няма да позволя да вземат гласа ми!
    • Зр
      Зрителя
      17 0
      03:08, 1 окт 2014
      За съжаление пак много хора осмислиха колко са продажни определени политически сили те и затова не се замислиха да го направят така публично и директно.Върнете годините назад и ще си обясните защо ни се случиха толкова злини и кой ни продаваше и продължава да ни продава всеки ден.
Последни новини