От х:

Днес в x:

Световното по футбол сменя световното по секс

И виаграта потъна в миманса в навечерието на световното


Световното по футбол сменя световното по секс. По традиция първият летен месец е истински креватен Мондиал за жребци и палави дами, като по данни на хасковското АГО, тогава се зачеват и най-много деца. Не и този път.

Започващото днес Световно идва с констатацията на аптекари за драстично паднали продажби на всички интимни аксесоари. Свиването в потреблението на кондоми е толкова голямо, че опаковки с тях се изтеглят от продажба поради ...изтекъл срок на годност. Годността на "костюма за най-добрия ни приятел" е доста, поне 1 година, а при престижни марки като Дюрекс - цели 3. Но и най-продаваният презерватив в национален мащаб не върви или поне не така както би трябвало, споделят фармацевти, които къде на майтап, къде наистина, винят световното по футбол в Бразилия. Не се търсят и други улесняващи секса средства – лубриканти, стимулатори, че и легендарната Виагра. Малките сини хапченца са измислени да вдигат работата на сърцето, но щастлив страничен ефект вдига и други неща. И те залежават, като причината едва ли е високата им цена от 14-15 лв за таблетка.

В интерес на истината някои от аптеките отчитат обичайните си обороти, но пък фармацевтите очаквали повече по това време на годината.

За очакваното затишие на интимния фронт допринасят и часовете на мачовете. Те идват в България в най-любовното време - между 19 часа и 1 след полунощ. И без това в този период конкуренция на щенията правят деца, сапунки, риалити формати и заблудени гости, а сега се добавя и безспорният доминатор Цар футбол. С едничкия си център на удоволствието, мозъкът не може да понесе раздвоението, а изборът на хасковския мъж май предопределя изхода от дилемата.

На фона на падналите продажби на кондоми, тези на телевизори са се вдигнали двойно, хвалят се хасковски търговци на черна и бяла техника.

Така, при наличието на мотив и предмет, бъдещото брачно престъпление (неизпълнение на съпружеските задължения) е направо програмирано.

Г. Христов

В някои аптеки е налице забележим отлив в търсенето на презервати
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини