От х:

Днес в x:

Хасковска фирма почисти необитаемия си обект на бул."България"

Представители на хасковска фирма почистиха своя обект от плакати и мръсотия

Хасковска фирма, собственик на един от необитаемите магазини на бул.”България” до банка “Пиреос” се зае с почистването на фасадата на помещенията, видя наш репортер.  Представители на “Румис-Абагар” ЕООД  премахнаха налепените плакати и измиха прозорците, на мястото, където се намираше някога книжарница “П.Пенев”.

Припомняме, че в края на май от Община Димитровград приканиха собствениците на неизползваните магазини в централна градска част  да почистят фасадите им от мръсотията и налепените афиши. Срокът за това е 7 юни, а в противен случай хигиенизирането ще направи Общината, но ще е за сметка на фирмите, които ще получат изпълнителен лист.

От хасковското еднолично дружество обясниха, че приветстват призива на тукашната администрация, макар не веднъж те сами също да са почиствали замърсените витрини. Хората обаче, продължавали да лепят върху стъклата на неработещите помещения, поясниха собствениците. Добавиха, че от години се опитват да ги отдадат под наем, но засега без резултат.

Проверка на специалистите от кметството показва, че най-непривлекателна е гледката с неизползваните магазини  на блокове с номера 2,4,5 и 6 на бул.”България”.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Почистено бе мястото, където някога се помещаваше книжарница "П.Пенев"

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини