От х:

Днес в x:

Предизвикателни Мацки и Господа населиха Кенана

Жените и колите бяха фатални. Мъжете - не толкова


Предизвикателни хубавици и стилни джентълмени населиха Кенана за днешният бал на ПМГ "Академик Боян Петканчин" и Гимназията по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен 2”. Две от най-многобройните гимназии в Хасково задръстиха парка с тоалети, прически и грим, пред които бледнееше дори и миланско ревю. Първи в подхода към мястото на купона се изнесоха възпитаниците на Дървообработването, които пристигнаха на маркови автомобили. Още по-марково бе слизането от тях, което предизвика възхитени подсвирквания от тълпата зяпачи, която бързо преля към по-горно разположение паркинг. Влизането на Дървото се забави, за да могат папараци и фотографи да направят желани и нежелани снимки. Имаше на какво. Дамите на строителната гимназия експериментираха със спестяване на плат северно и южно от пъпа и още по-предизвикателни орнаменти по облеклото. Джентълмените им бяха неглиже или изпипани за като за бизнес-среща. Първите счетоха за приемливо на абитуриентския си бал да са с кецове, вторите - да се представят с лъскавите черни костюми с папионки, вратовръзки или розови ризки. Последното може и да не е много „бизнес”, но пък розовото отдавна е на мода сред мъжката половина на Дървото. За жените модното този сезон бе да си диня или поне в нейния цвят.

По многолетна традиция Предизвикателните Мацки и Господа от „Акад. Боян Петканчин" избраха комплекс "Фантазия". За известно време гостите на соарето се зачудиха дали не са объркали училището, след като ошашавената от поредни балове водеща на няколко пъти го прекръсти на Боян Петканович. Дамата не се трогна дори и от поправките на гости и журналисти и продължи да слага сръбски акцент на патрона на „математиците”. Грешката й остана в миманска заради предизвикателно-изящните тоалети на математичките, които накараха дори и шлеящите се минувачи да забравят за къде са тръгнали. Под възгласа „глей кви мацки”, ПМГ-то събра стотици неутрални зяпачи, половината от които снимаха неистово, като пред географска забележителност.

Отличителната черта на гимназията бе, че нейните учителки лесно можеха да бъдат сбъркани с ученички. Овациите в началото на дефилето бяха изцяло за изглеждащата като момиченце директорка Тодорка Милева и фаталната танцьорка на салса и нейна заместничка Донка Маргаритова. Химичката Дарина Коларова пък довърши естетите и доста от роднините на абитуриентките, с перфектната си визия и тоалет на прима балерина. Чарът на учителката стана национално достояние с клип заснет от учениците й преди две години, който преживя своя ренесанс в социалните мрежи през тази. Отдалата се на камуфлажна мисия водеща промени и нейната фамилия упорито именувайки я Дарина Влайкова. Зяпачите искрено се надяваха това да е едно от имената на учителката за да не се налага водещата да я тероризира с избора си на дреха, която да трябва да и купи. На Коларова чужд избор не и трябваше, нейният бе доказано добър.

Ни в клин ни в ръкав към партито се присъединиха и група рокери, които доказаха, че са добри в напълно безсмислени неща, като палене на гуми и проглушаване на ушите. Не стана ясно защо моторизираните коне са там, но пък се знае, че на братовчедите им трябва публика за да покажат магарията си. Публика за притесняване на Кенана имаше доста.

Г.Христов

Така се привлича внимание
А така се задържа. Възпитаничките на Дървото го умеят най-добре
Зяпачи се юрнаха към техния бал
Гледки имаше в изобилие

Директорът Милева/вдясно/ и заместникът Маргаритова поведоха ПМГ

Дарина Коларова/вляво/ бе объркана с абитуриентка

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини