От х:

Днес в x:

Спират кола за нелегални цигари, шофьорът пиян

56-годишен димитровградчанин се оказа карък на уикенда и бе задържан за 24 часа, става ясно от полицейския бюлетин. През почивните дни са били извършени 2 операции за пресичане на контрабандата с цигари, в едната от тях здраво изгърмял димитровградчанинът. В шофираното от него „Пежо Партнер“ полицаите открили 130 000 къса папироси в кутии без бандерол. Пир тестването на водача с дрегер били отчетени 0.86 промила алкохол. Като капак на всичко се оказало, че автомобилът е без залепена на стъклото валидна винетка.

Свиленградските полицаи пък са иззели 1 340 къса нелегални цигари от постройка в село Димитровче, обитавана от 34-годишен свиленградчанин. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване.

Още 3 600 къса са конфискувани от лек автомобил ВАЗ, спрян за проверка на булевард „Съединение” в Хасково. Водачът им, 55-годишен мъж от града ги е предал доброволно на проверяващите го униформени.

Общото количество иззети нелегални цигари през уикенда е 134 940, като най-много са били в колата на димитровградчанина.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини