От х:

Днес в x:

Учителка от ТОХ пое детските градини в общината

 
Ралица Кисекчиева поема детските градини

Преподавателката от Професионалната гимназия по туризъм/бившия ТОХ/ Ралица Кисекчиева е временният шеф на мегадирекцията „Образование, култура, спорт и социални дейности” към община Хасково. Тя ще остане на поста до провеждането на конкурс. Такъв имаше на 10-ти март, но единственият явил се кандидат бе отхвърлен като неподготвен от конкурсната комисия с председател Атанас Димитров.

Кисекчиева е била преподавател по икономика в ПГТ, а преди това е работила в хасковската Икономика. В трудовата си книжка има и 5 години стаж в РИО-Хасково, в административно-правния отдел на регионалната просвета.

Кадрилът за директорския пост започна в средата на февруари, когато от длъжността бе отстранен Васил Несторов. Омахването му стана малко повече от месец след грандиозния скандал с таксите за забавачките. Постът се очертава като един от най-ветровитите в общината, като началниците рядко се задържат повече от година-две. Това е и една от причините да няма желаещи от системата на детските градини. На проваления конкурс документи подаде само бившият педагогически съветник във ФСГ Недялко Атанасов, но концепцията му за развитие на забавачките бе оценена едва с 3.80 и той не бе допуснат до интервюто.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини