От х:

Днес в x:

4 фирми ще ремонтират градини, здравни служби и общински сгради за над 275 000 лева

Община Хасково сключи договори с 4 фирми за извършване на текущи ремонти за над 275 000 лева, съобщиха от кметството. Договорите са сключени след провеждане на обществена поръчка.„СТРОЙ ГСТ“ –Димитровград е с договор за над 73 000 лева за ремонти в детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево и Стамболийски. Там е предвидена смяна на дограма и ремонт на покриви.

„Водно строителство-Хасково“ е изпълнителят на ремонти за близо 78 000 лева. Предвидени са подмяна на дограма в детската градина в село Узунджово, в детска градина №1 „Ян Бибиян“ Хасково, ремонт на санитарни възли и част от двора в детска градина №3 „Зорница“ /сграда Незабравка/.

Повече от 66 000 лева ще струват ремонтите, извършени от „Анико“ ЕООД. Те ще подменят дограмата и ще пребоядисат помещенията в яслената група на 22-ра детска градина, освен това ще бъде направен ремонт на покрива на сградата на здравната служба в квартал Болярово и здравната служба в село Книжовник, ще се ремонтират параклиса под статуята „Св. Богородица“, камбанарията до него и санитарни помещения. Предвиден е ремонт на покрив и фасада на театър „Иван Димов“ и други.

Над 57 000 лева е договорът с фирма ЕТ “АС-СТРОЙ-Янко Славчев“ за обновяване на покривите на зала Дружба /ниското тяло на сградата/ и покрива на читалище “Заря“.

Част от ремонтите вече започнаха.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    Хах
    9 -1
    19:27, 2 ное 2018
    Е Анушка и при таз власт ли се намърда....
    • Бб
      ББ
      5 -3
      00:16, 3 ное 2018
      Дебелата свиня, пак се уреди.Няма отърване от тая некадърници. Ужасссс. Има да грухти от кеф
  • 2
    Пъ
    Пълнеж
    11 0
    20:53, 2 ное 2018
    Гледам ремонтите и се чудя, какво означава частичен ремонт на двора!? Значи ли това , че за децата ще бъде безопастно в останалата неремонтирана част? Пак нещо намирисва на липса на разум!
Последни новини