От х:

Днес в x:

Спортен уикенд в Хасково – футбол, баскетбол и хандбал

Събота и неделя хасковлии могат да подкрепят любимите си отбори

Този уикенд Хасково ще бъде домакин на редица спортни мачове от елитните първенства – футбол, баскетбол и хандбал. Стотици фенове и спортни деятели ще могат да подкрепят любимия отбор.

В събота от 15:30 часа на стадиона на Ямача футболистите на „Хасково“ ще посрещнат състава на „Раковски“. Това ще е първият двубой от първия пролетен кръг на "Б" група.

Два часа и половина по-късно в зала "Дружба" сили ще мерят два от елитните баскетболни отбора при жените - "Хасково" приема "Монтана" за шампионата на Националната баскетболна лига.
Също в събота, но от 12 часа в зала "Спартак" 7 отбора стартират срещите от Купа България за девойки до 19 години. Нашенки ще играят от 12:40 ч. срещу „Шумен“, а от 17:40 е срещата с „Бъки“ (Габрово). След резултатите на тези мачове ще стане ясно дали хасковските девойки ще продължат в надпреварата, която ще завърши в неделя. Непосредствено след награждаването на победителите ще се проведе и мачът от първенството на „А“ хандбалната група за жени. Срещата между "Хасково" и "Васил Левски" (Нови пазар) започва в 14:30 ч.

еTV ще излъчва директно баскетболния мач и хандбалната среща в неделя от 14:30 часа!

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини