От х:

Днес в x:

Подхлъзнато Ауди нацели автобус на Кърджалийска

Ауди и автобус се сблъскаха на Кърджалийска

Ауди 80 се подхлъзна по заледената улица „Пещера” и нацели задницата на преминаващ автобус по бул. „Освобождение”. Инцидентът стана малко преди 8 часа тази сутрин, докато пътниците в автобуса и шофьора на колата бързали за работа.

Сблъсъкът е бил лек, за което свидетелстват дребните щети по двете возила. Аудито е с леко огънат преден капак и разхлабен десен фар. Автобусът е без заден стоп. Ударът обаче бил усетен доста осезаемо от пътниците, някои от които сериозно се уплашили и тръгнали по „Кърджалийска” пеша. Не щели да чуят, че веднага след като дойде полицията автобусът ще продължи по разписание. За днес толкова градски транспорт им стигало.

Леката кола се управлявала от хасковлията Петьо Петров. Човекът чистосърдечно си призна, че колата му занесла по заледената улица и без той да можел да направи нещо, се врязала в автобуса. Отстрани въпросната „Пещера” изглеждаше чиста до асфалт. Всеки опит за изкачване по нея обаче подхлъзва, при това в буквалния смисъл. Експеримент на автомобил с чисто нови зимни гуми за малко не доведе до плачевни резултати. Колата тръгна по пързалката назад и към тротоара, където за щастие нямаше хора.

Няма алкохол и у двамата водачи.

Г.Христов

Щетите са дребни...

...но достатъчни да вгорчат деня на двамата водачи
Инцидентът е станал заради заледената улица Пещера
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини