От х:

Днес в x:

Полицията погна Махалата за безакцизни цигари

Икономическите полицаи конфискуваха над 10 000 безакцизни цигари от постройка от метална констукция на улица „Акация” в Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР. В момента на проверката в постройката е сгащен 18-годишен младеж от града. Полицаите установили, че младежът е скрил контрабандните цигари в ниша между фазерни плоскости и покрива на постройката. Папиросите от различни марки били увити в платнена торба. Те са иззети с протокол за доброволно предаване. По случая икономическите полицаи са образували досъдебно производство.

Харманлийските полицаи пък конфискуваха 50 грама марихуана. Вчера те са извършили проверка в апартамент на улица „Димитър Маджаров” в Маджарово. На различни места в жилището, обитавано от 27-годишен хасковлия е открита суха зелена листна маса, която при полеви наркотест установила, че вида й е канабис. Мъжът, познат на органите на реда е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Двама непълнолетни димитровградчани са отведени в полицейското управление за съхранение на дрога. Вчера, в парк „Марица”, полицаи от РУП-Димитровград са извършили проверка на момчетата на възраст 16 и 17 г. В дрехите им са открити общо 4 топчета със зелена суха листна маса с тегло 2 грама. Тестване с полеви наркотест е установило, че вида на наркотика е канабис.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини