От х:

Днес в x:

Търсят шеф на митница Свиленград за 2500 лв.заплата

Последният началник на Свиленградската митница Тодор Караиванов вече работи в митническото разузнаване

 Директорът на Агенция „Митници“ Павел Тонев разписа конкурса за шефското място на митница Свиленград. Размерът на основната месечна заплата за длъжността е от 1500 до 2500 лева. Едно от най-натоварените митнически звена у нас е с временно изпълняващ длъжността началник – Георги Костадинов Георгиев, от началото на август, когато тогавашният шеф Тодор Караиванов сдаде поста и беше преназначен като главен експерт в Централното управление на митниците в София.

Освен постоянен началник на овакантеното място в митница Свиленград, конкурс има и за още 7 митници в страната: в Бургас, Варна, Видин, Пловдив, Русе, Свищов, митница Югозападна в Агенция „Митници”.

Изискването за длъжността е кандидатът да е магистър в стопански, правни, хуманитарни или технически науки. Освен това трябва да е бил и най-малко 5 години на ръководна длъжност.

Кандидатите ще трябва да защитят и своята концепция по темата „Управление на дейностите в митницата, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания”;

Краен срок за подаване на документите е 6 януари 2014 година.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини