От х:

Днес в x:

Зверство на "Липа": Заклаха девойка пред 3-годишно дете

Кървава касапница на улица Липа завърши със зверски убита 19-годишна девойка. Жертвата е била кълцана и ръгана пред очите на 3-годишната и племенница. Момичето е било оставено да умре от загуба на кръв до изпадналото в истерия дете.

Бруталното убийство е станало вчера следобед, а вероятния извършител е бил задържан надвечер на старозагорската автогара. Това е 18 годишен младеж от ромски произход от сливенското село Самуилово, който живеел в Стара Загора. 

Оказало се, че той бил изоставения любовник на по-голямата сестра на убитата. 18-годишния Георги ходел няколко месеца с 24-годишната Дима М. Жената обаче го разкарала-имала 3-годишно дете и не виждала бъдеще с тинейджъра. Вчера Георги решил да направи нов опит да умилостиви бившата си изгора. Отишъл на ул. "Липа" където живеела по-малката сестра Мария. Момичето наглеждало детенцето на кака си. Като видяла изоставения любовник тя понечила да го изгони. Той обаче проникнал в жилището със сила, като казал че ще изчака Д.М. там. Мария почнала да го блъска. Тогава тинейджърът грабнал кухненски нож и започнал да я ръга и кълца в гърдите корема и шията. Всичко това пред очите на детето. Накрая оставил агонизиращата жертва и побягнал.

Към 16 часа по-голямата сестра се върнала в къщи, но не успяла да влезе. За сметка на това чула писъците на детето си. Светкавично звъннала на 112 откъдето изпратили полиция и пожарна. Вътре е открита жертвата и слава богу невредимото дете. Полицията влезла в дирите на извършителя и го заловила няколко часа по-късно.

Днес прикуратурата му наложи 72-часова мярка за задържане под стража. В понеделник ще стане ясно дали арестуваният ще остане за постоянно зад решетките, до започване на процеса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини