От х:

Днес в x:

КАТ глобява баща и дъщеря избягали от катастрофата на пътя за Димитровград

Това бе останало от Пасата

52 годишния Н.Я. и 30-годишната му дъщеря Д.Я. са хората предизвикали вчерашната катастрофа на пътя Хасково-Димитровград и напуснали местопроизшествието без да уведомят органите на реда. Впоследствие двамата са установени и спрямо тях ще бъде взето административно отношение. От полицията лаконично уточниха, че под „административно отношение“ следва да се разбира глоба, но размерът и тепърва ще бъде уточнен.

Припомняме, че вчера около 6 часа сутринта засилен Фолксваген „Пасат“ се заби на няколко места в мантинелата разделяща двете посоки на движение между Хасково и Димитровград и след преобръщане финишира разнебитен на пътното платно. Пристигналите полицаи не откриха и следа от пътуващите.

Днес обаче вече е установено че е карала 30 годишната Д.Я. Поради движение с несъобразена скорост тя загубила контрол над управлението. Колата улучила мантинелата на 3 места преди окончателно да се забие в ел.стълб след което се преобърнала. От удара пострадал баща и, който бил с контузия на главата и кръста. Бил прегледан от лекар и освободен за домашно лечение. Н.Я. вероятно е въпросният Наско Янев, на чието име в колата бе открита бележка за платена поливна вода. Мъжът е регистриран в хасковското село Стамболийски.

Г.Христов

Ел. стълб окончателно спрял неуправляемата кола
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини