От х:

Днес в x:

Хлапета обират 2 бакалии, 3 нови кражби за денонощие

16-годишен тийнейджър е доведен в ивайловградското управление за кражба, съобщават от полицията. Момчето, родом от село Меден бук, е извършило кражбата на монети и хранителни продукти от бакалия в селото, станала преди 2 дни. Отново за кражба са доведени и още две момчета на възраст 16г и 20г от същото село, които вчера чрез демонтаж на вентилатор са проникнали в смесен магазин в село Мандрица и са задигнали 300 лева.

Трима харманлийци пък са задържани в местния арест. Криминалистите са установили, че момчетата на възраст 23г, 21г и 20г, след изкъртване на предния капак са откраднали акумулатор от лек автомобил Волво, паркиран на улица „Х.Димитър” в Харманли. Тримата са задържани за 24 часа.

Три нови кражби са регистрирани през денонощието, допълват от МВР Хасково. Две от тях са в РУП-Димитровград. При едната има регистрирана кражба на медни бобини, стартерна количка и кабели от 3 електрожена от работилница в село Крепост, а при втората има заявена липса на 2 лаптопа, 2 фотоапарата, цифрова камера, таблет, дамски часовник, мобилен телефон, сребърно колие и обеци и сумата от 850 лева от частен дом на улица „Н.Вапцаров” в Димитровград.

Третата кражба е от лек автомобил Лада, паркиран в село Узунджово, откъдето след отключване е откраднат акумулаторът.

И по трите нови случая са образувани досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини