От х:

Днес в x:

Апетитна баба учи хасковлийки как да изглеждат като момиченца

Тази със синьото е баба. Онези зад нея не са

Апетитна румънска баба преподаде уроци на хасковлийки как да изглеждат като тинейджърки, с характерните за възрастта стегнати дупета и кореми. Уроците са ефективни дори и за тези, които отдавна са преминали тази възраст, споделиха задъхани последователи, които днес в зала „Дружба” се отдадоха на изтощителните упражнения по kangoo jump. Стиловото разнообразие на аеробиката събра 40 хасковлийки, които искат ако не младостта, то поне да изглеждат като нея-желани от всички възрасти. Пример им бе водещата Кинга. Инструкторката от Румъния е на 40 и няколко години и по нейни признания е баба. Което не пречи да изглежда като много апетитно гадже, с вталена фигура и изваяно тяло.

Ключът към подобна визия е новия стил kangoo jump, който търси своето място под слънцето в Хасково. Румънката Кинга бе в областния град и през лятото, но сега има квалифицирана помощничка-инструкторката в местния аеробик-клуб „Виолена” Мая Георгиева.

Кangoo jump е нещо като традиционната аеробика, но без характерното натоварване на ставите. Хореографията на стила включва разнообразни движения на фона на актуална музика, свързано с много подскачания, но със специализирани обувки. Пружиниращите обувки позволяват щадене на ставите и в същото време създават огромно физическо натоварване, оказващо благотворно въздействие върху фигурата. Упражненията стягат седалището, корема, гърдите и ръцете, а резултатът е фигура без забележки дори и за най-претенциозните. Единствената пречка, е че специализираните обувки струват 420 лв оригинала и 200 лв дубликата.

Със сигурност силиконът струва повече.

Г.Христов

Кангоо джъмп в Хасково
Всекиму такава баба
Хасковлийки прегърнаха идеята
Хасковлийки прегърнаха идеята
Скок подскок

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини