От х:

Днес в x:

Социално слаби семейства получиха ключове за нов дом


снимка:община Ивайловград

Три социално слаби семейства от Ивайловград получиха ключовете си за нов дом. Инициативата на общината е под надслов „Заслужаваш да бъдеш щастлив”. Фамилиите на Ангелина Дякова, Недялка Чакърова и Митра Налбантова ще ползват жилищата срещу символичен наем. Те бяха зарадвани по време на специална церемония, на която кметът на Ивайловград Диана Овчарова се отчете пред обществеността за работата си през изминалата година.

Представители на семействата изтеглиха в томбола и трима от участниците, които се включиха в благотворителния кулинарен базар “Вкусът на вълшебството”. Емилия Делииванова, Красимира Георгиева и София Шопова ще бъдат ивайловградските представители на ежегодния фестивал на занаятите в побратимения на българския френски град Лонго.

Конкурсът „Вкусът на вълшебството” бе завършека на 7-дневния благотворителен базар, организиран от Туристически информационен център със съдействието на Община Ивайловград. Събраните средства са в полза на големият поет и почетен гражданин на Ивайловград Ивайло Балабанов.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини