От х:

Днес в x:

Двама пребиха ученик и чичо му за едни 10 лв

Чичото Фикред даже не знаел защо го бият

Двама биячи нападнаха и пребиха тинейджър и неговия чичо на излизане от хасковският Кауфланд, този следобед. Кървавата разправа се разиграла на паркинга пред хипермаркета, пред очите на десетки хора включително майки с деца. 17-годишният Дженгис и чичо му Фикрет бяха откарани в болница с хематоми и контузии по главите и тялото. Лекарите ги подложиха на серия изследвания за вътрешни наранявания. По предварителна информация, нападателите са установени и задържани. 

Екшънът се разиграл в 14 часа. Семейството на Фикрет пазарувало в Кауфланд за да почерпи за дипломирането на щерка си, която днес станала горд Агроинженер в Тракийският университет в Стара Загора. На връщане към родното село Балкан, община Стамболово, минали през Хасково да заберат племенника си Дженгиз, който бил 10-класник в Механото. 

На излизане с покупките, върху тях връхлетели двама души-единият як, другият по-дребен. Още преди да се усети, Фикрет получил тежък удар в главата, после втори, който разбил носа му. 46-годишният мъж нямал никаква представа защо го бият, не познавал нападателите си. Бил обаче временно зашеметен и тогава двамата се заели с Дженгиз. „Извадих бухалка, ама не я използвах“ промълви момчето. За награда се сдобил с кръвонасядане под дясното око. Идването на полицията прекратило побоя. И едва тогава се изяснила причината. 

Оказа се, че Дженгиз продал на нападателят си по интернет нова версия на Плейстейшън за скромната сума от 260 лв. Купувачът обаче му дал 250. Цяла седмица Дженгиз звънял по телефона и си искал 10-те лева. Накрая му писнало и си поискал обратно плейстейшъна и приготвил да върне парите. Вместо играта обаче получил порция солиден бой. Твърди, че не познава лично биячът, бил някакъв боксьор, на около 20 години. Придружителят пък бил абсолютно непознат. 

Кървавият побой посред бял ден потресе десетки от тръгналите на предпразничен пазар хасковлии, макар от магазина чевръсто да измиха с вода и сапун следите от кръв по асфалта.

Г.Христов

Дженгиз знаел ама се отървал по-леко
Боят окървави паркинга пред Кауфланд, но от магазина го измиха чевръсто
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини