От х:

Днес в x:

Чернобяло меле на мерцедеси на метри от КАТ

Черен мерцедес се разби в задницата на бял

Два мерцедеса се сблъскаха зрелищно по бул. Съединение около Химмаш, само на 200 метра от КАТ, в чиято посока пътували и двете коли. По едно време обаче, първият Мерцедес, бял бус, решил да завие в обратна посока и рязко намалил. Следващият го отблизо лек и черен събрат, обаче проспал маневрата и се натресъл в задната му броня. „Черния“ бе с толкова омачкана предница, че шофьора му Костадин Маргаритов, направо го предвиди за някоя площадка за скрап. Ремонта му щял да струва поне три бона, прекалено много за една 124-ка, добави Костадин. На бусът обаче му нямаше нищо, дори и счупен стоп. Водачът му Иван Иванов разказа съвсем друга версия. Нито спрял, нито тръгнал да спира. В тяхната лента имало спрял автобус и той тръгнал да го изпреварва. В този момент отзад го заковал „черния“. Малко несвързано обаче Иван обясни, че като тръгнал да изпреварва, намалил?! Обикновено, при изпреварване се настъпва педала.

В подкрепа на версията за евентуален обратен завой бе, че сблъсъкът е станал точно на мястото където наистина може да се завие в обратна посока или към близката бензиностанция. След ударът буса дори се завъртял и влезнал в насрещното. Късмет било, че оттам не се задавала кола.

И двамата шофьори били карали бавно. И двамата не са пили. Пристигналите на място катаджии привикаха и двамата шофьори в КАТ, като преди това се погрижиха да разкарат колите от платното на натоварения булевард.

Г.Христов

На белият му нямаше нищо, включително и на мястото на удара
Костадин Маргаритов отписа колата си
Иван Иванов твърдеше, че е карал нормално-само изпреварвал
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини