От х:

Днес в x:

14 °C

Строг пропускателен режим в Паспортна служба в Хасково

    Строг пропускателен режим е въведен в Паспортна служба в Хасково. Днес потокът от посетителите се контролираше от полицай, който дежуреше на входа, носейки предпазна маска на лицето.

    Вътре в сградата се пропускаха по един-двама души на гише. Останалите чакаха отвън, за да се осигури разстояние от метър - метър и половина между тях.

    Влизането в звено "Български документи за самоличност" ще продължи да се контролира от униформени и през следващите работни дни. Такава организация бе създадена и в понеделник, когато имаше повече посетители, казаха от полицията.

    Затягането на пропускателния режим е във връзка със заповед на шефа на Областната дирекция на МВР в Хасково заради ситуацията с разпространението на коронавируса в България.

    От "Пътна полиция" заявиха, че в касовия салон има система с номера за гражданите, които могат да се ориентират кога им предстои реда и да изчакат отвън. За служителите са осигурени маски и ръкавици. Отделно работещите в звеното били инструктирани да се дезинфекцира по два пъти на ден, при което гражданите да се извеждат навън и на всеки час помещенията да се проветряват. При необходимост ще се въведе пропускателен режим, казаха от КАТ.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ох
      ох
      16 -2
      16:26, 13 мар 2020
      Пропускателен от пропускам...какво значи пропусквателен, пропусквате ли?
    Последни новини