От х:

Днес в x:

Лайфстайл, любов, приятелство и руса амбиция в праймтайма на ТВ "Аида - Хасково"

Праймтаймът на регионалната ТВ "Аида-Хасково" става все по-интересен. Първата емисия на новините вече е от 19:30. Но това далеч не е всичко. Преди и след този час градусът на настроението става все по-висок с новите сериали по канала.

Всяки понеделник и сряда от 19:00 часа обикаляме света, разглеждайки различни домове, за да открием идеи, вдъхновение и решения за собственото си „Пространство за живеене”. Американският сериал "Пространство за живеене" предлага 30 минутно неповторимо съчетание на пътешествие, дизайн, обзавеждане и лайф-стайл. Повторенията са в събота и неделя от 16:30 часа.

От 20:00 часа, пак в понеделник и сряда, пък върви една история за любовта, приятелството и русата амбиция "Супер момичета" е за трите приятелки Ейми, Брита и Коуди. Те преживяват криза – вече са на 25 години, а какво са постигнали? И току-що са си дали обещание – след една година всяка да постигне мечтата си да бъде богата, известна и омъжена! Един секси, забавен и романтичен сериал за три жени с амбиции, разказан от техния най-добър приятел – абсолютно неабмициозния Кевин.

Гледайте по ТВ Аида всеки понеделник и сряда  „Пространство за живеене” от 19:00 часа, „Супер момичета” от 20:00 часа.

Всеки делничен ден - Новините от Хасково и региона от 19:30 часа

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини